Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubene" turpina nevainojami

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubene" turpina nevainojami
Kocēnu "Rubene". Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem otro uzvaru divās spēlēs guvusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar viesojās pie "Talsu NSS/Krauzers" – 6:5. Izšķirošais vārtu guvums Kārļa Dūmiņa kontā. Talseniekiem, kuri arī aizvadīja otro maču, tā bija pirmā neveiksme.

Gan Talsu, gan Kocēnu komanda jauno sezonu sāka ar uzvaru. "Rubene" Rīgā ar 7:4 pārspēja "RTU/Rockets", bet "Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā ar 8:3 sakāva pašreizējo vicečempioni "FBK Valmiera/Betsafe". Bija skaidrs, ka šodien savstarpējā spēlē kāda no komandā punktus zaudēs.

Talsos notikušo spēli lieliski sāka mājinieki, kas jau pirmajās divās minūtēs guva divus vārtus – 2:0. Golus iemeta Jānis Ragovskis un Toms Akmeņlauks. Viesi spēja attapties vēl pirmā perioda laikā, atbildot ar četriem vārtu guvumiem pēc kārtas – 4:2. Divus golus iemeta Matīss Celms, bet pa vienam – Juris Zilberts un Dāvis Zēmelis. Otrajā trešdaļā pretinieki apmainījās ar vārtu guvumiem – 5:3. Uz kocēnieša Celma trešo golu ar to pašu atbildēja Mariss Šķuburs. Pēdējā periodā Talsu komandai izdevās atjaunot intrigu – 5:5. Abus vārtus guva Uģis Adiņš. 54. minūtē uzgavilēt varēja Kocēnu komanda, jo pēc Dāvja Zēmeļa piespēles ar vārtu guvumu izcēlās Kārlis Dūmiņš – 6:5. Šo trauslo pārsvaru viesi veiksmīgi nosargāja līdz pat finālsvilpei. "Rubene" varēja svinēt smagi nākušu uzvaru ar 6:5.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma "hat-trick" autors Matīss Celms. Viņa komandas biedriem Dāvim Zēmelim un Jurim Zilbertam pa 2 (1+1) rezultativitātes punktiem. Par labāko starp talseniekiem atzina divu vārtu autoru Uģi Adiņu, bet Andrejam Šķerbergam un Linardam Putniņam pa divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar sešiem punktiem pakāpās uz 2. vietu turnīra tabulā, bet komandai "Talsu NSS/Krauzers" joprojām tikai trīs punkti un nu jau 5. vieta tabulā.

"Talsu NSS/Krauzers" - "Rubene" - 5:6 (2:4, 1:1, 2:1)
Metienu attiecība:
16:18 (4:10; 4:5; 8:3)
Rezultatīvākie:
"Talsu NSS/Krauzers" – Uģis Adiņš 2 (2+0), Andrejs Šķerbergs 2 (0+2), Linards Putniņš 2 (0+2), Mariss Škuburs 1 (1+0), Toms Akmeņlauks 1 (1+0), Jānis Ragovskis 1 (1+0), Dilans Kronentāls 1 (0+1).
"Rubene" – Matīss Celms 3 (3+0), Dāvis Zēmelis 2 (1+1), Juris Zilberts 2 (1+1), Kārlis Dūmiņš 1 (1+0), Māris Parts 1 (0+1), Artis Matīss Fogels 1 (0+1), Jēkabs Keišs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2023-09-23 22:05, pirms gada
Talsiem īss rezrvistu soliņš. Nesanāca pilnas 3 maiņas + Sidru vēl nosēdināja rezervē, jo pieļāva šausmīgu kļūdu un viņš netur līmeni. Cepuri nost Rubenei! Jaunā paaudze spēcīga. Izskatījās, kā Rubenes u16 ar pāris večiem apspēlē izlases vīrus. Katrā ziņā pāreja no aizsardzības uzbrukumā likās viegla. Kamēr Talsiem, lai tiktu līdz Trepša vārtiem vajadzēja vismaz minūti driblēties. Māc bažas, ka Talsos uz soliņa un laukumā divas lielas personības - Raitums un Akmeņlauks. Abi vēl piedevām spēlējošie treneri. Ceru, ka atbildības ir sadalītas. Play off šosezon jātiek, bet arēnu atkal neredzēt.