Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Cik satracinātas būs "lauvas"?

Cik satracinātas būs "lauvas"?
"Rīgas lauvas/LU"
Foto: Arno Bulzgis

Šodien Hipolīzings florbola virslīgā vīriešiem tiks aizvadīta viena spēle – Cēsīs vietējā "CelTik/Lekrings" komanda uzņems viesus "Rīgas lauvas/LU", kuri tikko saņēmuši tehniskos zaudējumus divās spēlēs.

Hipolīzings florbola virslīgas līdervienība "CelTik/Lekrings" pēdējās spēlēs ne tuvu nedemonstrē savam statusam atbilstošu sniegumu, par ko liecina aizvadītajā nedēļas nogalē izmocītā uzvara bullīšos pret "Rubeni" un, visiem par lielu pārsteigumu, sensacionāli piedzīvotais zaudējums, atzīstot otras Cēsu rajona komandas "Pārgauja" pārākumu. Līdz ar pāreju slēgšanas datumu čempionātā, cēsinieki savam, jau tā zvaigžņotajam sastāvam vēl paspējuši piepulcināt ilggadējo "FK Bauska" aizsardzības balstu un izlases dalībnieku Andi Levīti, kura debija notika jau mačā pret rubeniešiem. Lai gan komandas trenera Normunda Gruncka rīcībā atrodas plašs spēlētāju arsenāls ar florbola aprindās skanīgiem uzvārdiem, tomēr Cēsu komanda joprojām buksē un pagaidām īsti nerāda no tās gaidīto rezultātu un stabilitāti.

Pretēji cēsnieku pozīcijai turnīra tabulā atrodas ambiciozā trenera Normunda Zvejnieka vadītajās "Rīgas lauvas/LU" - pēc nospēlētajām 15 spēlēm nākas samierināties vien ar 12. vietu. Lai gan situācija nešķita nemaz tik bezcerīga (to pierādīja pēdējās sīvās cīņas pret "Rubeni"un "Talsi/Triobet"), tomēr to krietni iedragāja pēdējo dienu notikumi – komanda saņēma tehniskos zaudējumus ar 0:5 neaizvadītajās spēlēs pret "ASK/Lielvārde" un Liepājas "Kurši" ( "Rīgas Lauvas/LU" saņem divus tehniskos zaudējumus ). Kā tas būs ietekmējis komandu redzēsim šovakar. Nozīmīgu lomu lauvu sastāvā spēlē zviedru leģionārs Markuss Andersons, kurš tandēmā ar poli Dziurdziku kļuvuši par atslēgas personām rīdzinieku saspēles koriģēšanā. Komanda arī saņēmusi pastiprinājumu komandas sastāvā ekscēsnieku Engusa Bulmeistera un Normunda Vorobjova personās. Tāpat komandai centīsies palīdzēt uzbrucējs Armīns Ābols, kurš šo sezonu iesāka 1. līgas komandā "Telms/Enesrgokomplekss".

Par šīs spēles favorītu uzskatāmi cēsnieki, kuru sastāvs uz papīra ir ievērojami pārāks, salīdzinājumā ar rīdziniekiem. Nepielūdzami par labu lekringiešiem runā arī statistika, jo pat nezinātājam skaidrs, kurš ir favorīts, tiekoties čempionāta līdervienībai ar tabulas pēdējās vietas komandu. Taču varbūt lauvas būs ļoti saniknotas par piešķirtajiem zaudējumiem, un zobus rādīs divtik stipri.

Triobet.com ekspertu prognoze:

"CelTik/Lekrings" uzvara: 1.15
Neizšķirts: 7.00
"Rīgas lauvas/LU"uzvara: 4.10

  -4 [+] [-]

, 2009-01-23 14:30, pirms 15 gadiem
Labīī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-23 20:39, pirms 15 gadiem
Tas tik būtu ko vērts,ja ''lauvas''spētu cēsniekus vinnēt!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-23 20:41, pirms 15 gadiem
Kāds fans varētu padot ziņu kā norit spēle?

  -3 [+] [-]

, 2009-01-23 21:07, pirms 15 gadiem
Lauvām nomauks ādu pāri acīm....

     [+] [-]

, 2009-01-24 10:45, pirms 15 gadiem
Negodīgas aizkulišu cīņas, kurās Lauvas ir zaudējušas. Lielākie mīkstie Latvijas florbola virslīgā Lielvārde un Liepāja.
Domāju te arī citām komandām būtu jāiesniedz protesti, jo kādā sakarā citiem klubiem šie punkti ir jāizcīna , bet dažām labām tie tiek uzdāvināti?
Tad jau visas spēles vajadzēja uztaisīt par tehniskajiem zaudējumiem, un visu turpināt no nulles, jo komanda taču ir pavisam cita.