Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava/RB&B" Cēsīs atņem divus punktus "Lekringam"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava/RB&B" Cēsīs atņem divus punktus "Lekringam"
Klāvs Jansons (Ķekava). Foto: PPB Media

ELVI florbola līgā vīriešiem divus svarīgus punktus izcīnījusi komanda "Ķekava/RB&B", kas šovakar Cēsīs papildlaikā ar 10:9 pārspēja titulēto Cēsu vienību "Lekrings". Izšķirošo golu pagarinājuma 3. minūtē iemeta Klāvs Jansons. Regulārā turnīra līdere "Rubene" šovakar Kocēnu sporta namā uzņēma komanda "FS Masters/Ulbroka". Trešās trešdaļas pēdējās desmit minūtēs divus vārtus guva Ulbrokas florbolisti, kas svinēja uzvaru ar 7:5, kļūstot par turnīra tabulas vicelīderiem. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Rolands Kovaļevskis un Rūdolfs Vilmanis. Ādažu komanda "FBK SĀC/ENFRIHO" turpina demonstrēt, ka savā laukumā punktus var atņemt jebkurai pretiniecei. Šovakar ādažnieki savā laukumā uzņēma "Talsu NSS/Krauzers", kam piekāpās tikai pēcspēles metienos. "Bullīšos" ar 6:5 uzvarēja talsinieki, izšķirošais pēcspēles metiens Valtera Kalnieša kontā.

"Ķekava/RB&B" savā laukumā Cēsu "Lekringam" zaudēja ar 5:11.Šovakar abas komandas tikās vēlreiz, bet nu jau Cēsu sporta kompleksā. Pēc pirmā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu – 2:2. Pa golam laukuma saimnieku labā iemeta Emīls Dzalbs un Miķelis Koknesis Roops, bet viesu rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Toms Ķeirāns un Markuss Januševskis. Arī pēc otrās trešdaļas uz rezultātu tablo bija līdzsvars – 6:6. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām vadībā ar 9:7 atradās ķekavieši. Cēsu komanda, pateicoties diviem Toma Rīsmaņa vārtu guvumiem, spēja atspēlēties – 9:9. Papildlaika 3. minūtē Markuss Januševskis piespēlēja Klāvam Jansonam, kurš nekavējās raidīt bumbiņu Cēsu komandas vārtos – 10:9.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma izšķirošo vārtu autors Klāvs Jansons, kuram šajā mačā 4 (1+3) punkti. Rezultatīvāks par viņu ar 5 (3+2) punktiem bija Toms Ķeirāns, ar "hat-trick" izcēlās Reinis Melgailis, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ralfs Orste un Markuss Januševskis. Par labāko starp cēsniekiem atzina Tomu Rīsmani, kura kontā 5 (2+3) punkti. 3 (1+2) punkti Edgaram Puriņam, divi goli Emīla Dzalba kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Bruno Beķeris un Olafs Zvīnis. Pēc šī panākuma "Ķekava/RB&B" ar 20 punktiem pakāpās uz 6. vietu turnīra tabulā, bet Cēsu "Lekrings" ar 28 punktiem atkāpās uz 4. pozīciju.

Līdere "Rubene" piekāpjas ulbrociešiem

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Rubene" šovakar Kocēnu sporta namā uzņēma citu turnīra tabulas augšgala komandu - "FS Masters/Ulbroka". Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (2:2), jo uz kocēniešu Jēkaba Keiša un Matīsa Celma vārtu guvumiem ar diviem goliem atbildēja Kristers Babris. Spēles vidusdaļā viesi bija ieguvuši trīs vārtu pārsvaru – 5:2. Pēc otrās trešdaļas rezulltāta starpība bija divi vārti (3:5). 49.minūtē Kocēnu florbolistiem izdevās panākt izlīdzinājumu (5:5), bet atlikušajā laikā divus golus mājinieku vārtos iemeta Rolands Kovaļevskis, nodrošinot "FS Masters/Ulbroka" uzvaru ar 7:5.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina Rolandu Kovaļevki, kurš šajā mačā guva trīs vārtus. Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rūdolfs Vilmanis, divi goli Kristera Babra kontā, bet 2 (1+1) punkti Jurģim Patrikam Aizupietim. Tādu pašu balvu Kocēnu komandā saņēma Jēkabs Keišs, kuram 2 (1+1) punkti. Divus golus iemeta viņa komandas biedrs Matīss Celms. "FS Masters/Ulbroka" pēc šī panākuma ar 30 punktiem kļuva par turnīra tabulas vicelīderi, bet Kocēnu "Rubenei" joprojām gan 34 punkti, gan pirmā vieta tabulā.

Ādažnieki atņem punktu komandai "Talsu NSS/Krauzers"

Ādažu sporta centrā "FBK SĀC/ENFRIHO" uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers". Mača rezultātu atklāja mājinieki – 8. minūtē precīzi meta Niks Nagliņš (1:0). 14.minūtē talsinieki Andreja Šķerberga personā izmantoja savu skaitlisko vairākumu (1:1), bet pēc pirmā perioda vadībā ar vienu vārtu pārsvaru jau atkal bija ādažnieki – 2:1, golu iemeta Kristers Orlovs. Otrajā trešdaļā trīs bezatbildes vārtus guva viesi, izvirzoties vadībā ar 4:2. 46. minūtē rezultāts kļuva pat 5:2, bet mājinieki līdz pamatlaika beigām spēja atjaunot neizšķirtu – 5:5. Pagarinājuma desmit minūtes pagāja bez vārtu guvuma, bet pēcspēles metienos veiksme bija talsinieku pusē (4:3). Izšķirošo bullīti iemeta Valters Kalnietis, nodrošinot komandai "Talsu NSS/Krauzers" uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā, kamēr "FBK SĀC/ENFRIHO" jāsamierinās ar vienu punktu.

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Sandiju Gabrielu Siliņu, kurš atvairīja 27 no 32 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar diviem punktiem katram bija abi spēlējošie treneri – Toms Akmeņlauks un Artis Raitums. Arī Ādažu komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Emīls Zīverts, kurš tika galā ar 26 no 31 metiena. Pa diviem rezultativitātes punktiem viņa komandas biedriem Kristeram Orlovam, Jānim Boroduškam un Alvim Dālem. Pēc šīs uzvaras komandai "Talsu NSS/Krauzers" turnīra tabulā ir 28 punkti un 3. vieta, bet "FBK SĀC/ENFRIHO" ar 20 punktiem ieņem 7. vietu.

Turnīra tabula

V.KomandaSp.Uz.Z.Pn.
1.Rubene1411334
2.FS Masters/Ulbroka1410430
3.Talsu NSS/Krauzers1410428
4.Lekrings159628
5.Lielvārde/FatPipe158725
6.Ķekava/RB&B157820
7.FBK SĀC/ENFRIHO147720
8.Irlava146820
9.FBK Valmiera/Betsafe146818
10.RTU/Rockets153129
11.Bauska142125

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2023-12-23 10:00, pirms 4 mēnešiem
Ja Talsi uzvarēja ŠĀC, tad kādēļ tas neparādās sākuma tabulā? Nelasot rakstu, tieku maldināts.