Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Jõgeva SK Tähe" sīvā cīņā uzvar "Ulbroku"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Jõgeva SK Tähe" sīvā cīņā uzvar "Ulbroku"
Ainārs Juškēvičs (pirmais no labās) šodien aizvadīja divas spēles - pirmo kā "Ulbrokas" treneris, otro - kā "RTU/Inspecta" uzbrucējs
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Divu dienu laikā savu otro uzvaru Latvijas Atklātā florbola čempionāta virslīgā izcīnīja Igaunijas klubs "Jõgeva SK Tähe", kas Ulbrokā tikai ar 3:2 pieveica vietējos florbolistus.
Trīs punktus turnīra tabulā ierakstīja arī "RTU/Inspecta", kas savā laukumā 11:3 sagrāva Stalbes "Pārgauju".

Ulbrokā notikušajā spēlē "Jõgeva SK Tähe" divas reizes izvirzījās vadībā (1:0, 2:1), bet mājinieki tikpat reižu spēja rezultātu izlīdzināt (1:1 un 2:2). 49.minūtē viesu uzbrucējs Pāvels Semjonovs savas komandas labā guva trešos, kā izrādījās - uzvaras vārtus. "Ulbroka" izmisīgi mēģināja atspēlēties, bet to izdarīt patraucēja divi noraidījumi, kas tika nopelnīti pēdējo četru minūšu laikā – 2:3.

Rīgas Olimpiskajā sporta centrā "RTU/Inspecta" pēc pirmajiem diviem periodiem bija izvirzījusies vadībā ar 3:0, bet trešās trešdaļas sākumā iemeta arī ceturtos vārtus. Tad gan arī viesi atbildēja ar diviem goliem – 4:2. Nekāda intriga gan neradās, jo spēles pēdējās desmit minūtes piederēja laukuma saimniekiem, kuri "Pārgaujas" vārtos sabēra vēl septiņas bumbiņas, pretī saņemot tikai vienu – 11:3. Interesanti, ka uzvarētāju komandā visus rezultativitātes punktus sadalīja tikai trīs spēlētāji – Ainārs Juškēvičs (9), Kristians Lisovskis (7) un Artis Raitums (6).

Ainārs Juškēvičs, kurš šodien aizvadīja divus mačus – vienu kā "Ulbrokas" galvenais treneris, bet otru kā "RTU/Inspecta" uzbrucējs, kļūdams par rezultatīvāko spēlētāju savā komandā, portālam Sportacentrs.com atklāja, ka ulbrokiešiem bija visas iespējas atņemt Igaunijas klubam punktus. Spēle pret "Jõgeva SK Tähe" gājusi visu laiku ļoti līdzīgi, „Ulbroka” labi izpildījusi spēles plānu, pateicoties kam divas reizes spēja izlīdzināt rezultātu. Mača beigās, kad Semjonovs vēlreiz izvirzīja vadībā igauņus, latviešiem pietrūcis aukstasinības – muļķīgas kļūdas, kā arī nevajadzīgi noraidījumi nedeva iespēju izlīdzināt rezultātu.

Runājot par "RTU/Inspecta" spēli pret "Pārgauju", Juškēvičs pastāstīja, ka rīdziniekiem pārsvars bijis jau no paša spēles sākuma, tikai bumbiņa spītīgi negāja viesu vārtos. Pēdējā trešdaļā tā spēle aizgāja, par ko liecina arī rezultāts. Jautāts, kā tas nākas, ka visus punktus guvuši tikai trīs "RTU/Inspecta" spēlētāji, Juškēvičs uzsvēra, ka uzvara ir visas komandas nopelns, jo pārējie godam izdarījuši savu darbu aizsardzībā, tāpat kā viņi – pirmā maiņa – uzbrukumā.

Latvijas Hipolīzings florbola vīriešu virslīga, 22. novembris:

"Ulbroka" – "Jõgeva SK Tähe" 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)

Metienu attiecība:
20:26 (7:9, 7:9, 6:8)
Rezultatīvākie:
"Ulbroka" – Krists Pavlovičs 2 (2+0).
"Jõgeva SK Tähe" – Pāvels Semjonovs 2 (2+0).

"RTU/Inspecta" – "Pārgauja"11:3 (2:0, 1:0, 8:3)

Metienu attiecība:
40:26 (10:5, 13:7, 17:14)
Rezultatīvākie:
"RTU/Inspecta" – Ainārs Juškēvičs 9 (3+6), Kristians Lisovskis 7 (3+4), Artis Raitums 6 (5+1).
"Pārgauja" – Andris Erenbots 2 (2+0), Ingus balodis 2 (0+2).

Izmatotie resursi: floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-11-22 21:51, pirms 15 gadiem
Paldies Juškēvičam, ka viņs vēl nav aizbraucis uz ārzemēm. Florbola spēlētājs / funkcionārs , kurš Latvijas florbolam ir devis vairāk no visiem citiem.

     [+] [-]

, 2009-11-26 01:13, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Paldies Juškēvičam, ka viņs vēl nav aizbraucis uz ārzemēm. Florbola spēlētājs / funkcionārs , kurš Latvijas florbolam ir devis vairāk no visiem citiem.
Tas tikai pierāda, ka Jusim šeit arī daudz maksā...