Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" sagādā čempioniem otro zaudējumu pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" sagādā čempioniem otro zaudējumu pēc kārtas
Kocēnu "Rubenes" vārtos - Roberts Trepšs. Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubeni", kam zaudēja ar 2:5. Par spēles varoni kocēniešu rindās kļuva vārtsargs Roberts Trepšs, kurš atvairīja 22 no 24 pretinieku metieniem.

Ulbrokas komanda, kas divus pavasarus pēc kārtas virs galvas cēlusi čempionu kausu, jauno sezonu sāka ar uzvaru savā laukumā pār "Valmieru", bet pēc tam viesos atzina titulētās "Lielvārde/Fat Pipe" pārākumu. Savukārt "Rubene" sezonas ievadā piedzīvoja zaudējumu Liepājā, bet otrajā mačā savā laukumā pagarinājumā pārspēja "Talsu NSS/Kauzeru".

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas spēlē abas komandas nūjas krustoja Ulbrokas sporta kompleksā. 9.minūtē rezultātu atklāja viesi, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Ritvars Bērziņš – 1:0. 15.minūtē ar vārtu guvumu atbildēja ulbrokieši Edžus Ceriņa personā, kuri realizēja savu skaitlisko vairākumu – 1:1. Pirmajā pārtraukumā labākā noskaņojumā devās kocēnieši, kuri arī bija izmantojuši skaitlisko pārsvaru, izvirzoties vadībā ar 2:1. Otrās trešdaļas laikā "Rubene" ieguva izšķirošu pārsvaru – 4:1, bet pēdējo 20 minūšu laikā sāncenši apmainījās vārtu guvumiem. Tas nozīmēja, ka Kocēnu komanda guvusi pirmo uzvaru pamatlaikā, bet ulbrokieši piedzīvojuši otro zaudējumu pēc kārtas – 2:5. Jāpiebilst, ka Ulbrokas komanda savā laukumā nebija zaudējusi 20 spēlēs pēc kārtas, tostarp sešas reizes bija pieveikti tieši viņu šīvakara pretinieki…

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Roberts Trepšs, kurš pēc traumas sadziedēšanas atgriezās ar lielisku sniegumu – atvairīti 22 no 24 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Ingars Matisons, Atim Stepānam divas rezultatīvas piespēles. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma Ainārs Juškēvičs, kurš izcēlās ar realizētu soda metienu. Pēc šīs uzvaras "Rubene" ar pieciem punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā, bet Ulbrokas komandai joprojām trīs punkti un tagad tikai sestā pozīcija.

"Betsafe Oxdog Ulbroka" – "Rubene" 2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
Metienu attiecība:
24:19 (8:9, 10:4, 6:6)
Rezultatīvākie:
"Betsafe Oxdog Ulbroka" – Edžus Ceriņš 1 (1+0), Ainārs Juškēvičs 1 (1+0), Niks Ķuzulis 1 (0+1).
"Rubene" – Ingars Matisons 3 (1+2), Ritvars Bērziņš 1 (1+0), Reinis Mirkšs 1 (1+0), Juris Zilberts 1 (1+0), Matīss Celms 1 (1+0), Ivars Jēkabsons 1 (0+1), Atis Stepāns 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2018-09-22 21:58, pirms 6 gadiem
Blinds&Co ierija bez variantiem! Bravo, Rubene, tas bija labais!

     [+] [-]

, 2018-09-22 23:11, pirms 6 gadiem
Sezonas sākums īsti nav izdevies, bet nav nekāda traģēdija. Trenerim ir jāizdara pareizie secinājumi. Skats no malas, Aināra, Ata un Nika maiņai ir jānomaina aizsardzības spēlētāji, pašreizējie pārāk bieži kļūdās un spēlē nepārliecinoši. Gadi iet un vecajiem bukiem vairs neiet tik spoži laukumā, un ja vēl aizsargi ir nekādi .... Andri, pieliec viņiem klāt Petrovski un maiņa pamodīsies!!!

     [+] [-]

, 2018-09-22 23:48, pirms 6 gadiem
Pīlups dodas pēc kārtējā gada trenera titula

  -1 [+] [-]

, 2018-09-23 11:45, pirms 6 gadiem
Rubene izskatās, ka ies uz finālu, ja vien dabūs disciplīnu uz treniņu apmeklējumu un neviens pussezonā nebrauks prom. Trīs vienlīdz jaudīgas maiņas (pret ulbroku pat nebija Akūlovs, Antons, Jēkabsons), viens no labākajiem vārtsargiem čempionātā, katrā ziņā Rubene var sagādāt šogad nevienu vien pārsteigumu.

     [+] [-]

, 2018-09-23 12:18, pirms 6 gadiem
Forma rakstīja: Rubene izskatās, ka ies uz finālu, ja vien dabūs disciplīnu uz treniņu apmeklējumu un neviens pussezonā nebrauks prom. Trīs vienlīdz jaudīgas maiņas (pret ulbroku pat nebija Akūlovs, Antons, Jēkabsons), viens no labākajiem vārtsargiem čempionātā, katrā ziņā Rubene var sagādāt šogad nevienu vien pārsteigumu.
M. Jēkabsonam esot trauma, visticamāk uz visu sezonu ārā. Akūlovs un Antons laikam arī nespēlēs sezonu - vismaz pirmo sezonas daļu