Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

''Rīgas lauvas/LU'' apspēlē ''Kuršus''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Rīgas lauvas/LU'' apspēlē ''Kuršus''
Rīgas lauvas/LU
Foto: Ritvars Raits

Šīs dienas pirmajā Hipolīzinga florbola vīriešu virslīgas mačā ''Rīgas lauvas/LU'' savā laukumā ar 6:3 pieveica turnīra pastarīti ''Kurši''. Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Toms Briedis.

''Rīgas lauvas/LU'' spēli iesāka pārliecinoši un pirmie atklāja rezultātu - tas notika pirmā perioda 16.minūtē, kad Toms Briedis realizēja soda metienu. Otrā perioda sākumā mājinieki guva vēl divus vārtus, panākot jau 3:0 un ieliekot labus pamatus uzvarai. Līdz otrā perioda beigām abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, un pirms pēdējā perioda ''lauvām'' bija 4:1 pārsvars. Pēdējā periodā abas komandas guva pa diviem vārtiem, un spēlē uzvaru ar 6:3 svinēja ''Rīgas lauvas/LU''. Uzvarētāju labā ar trīs vārtu guvumiem izcēlās Briedis.

Hipolīzings florbola vīriešu virslīga

Rīgas lauvas/LU - Kurši 6:3 (3:0, 3:1, 2:2)
Metieni: 24:23

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-02-22 10:08, pirms 15 gadiem
Hei, kā var rēķināt jau ar ko RL spēlēs playoffos! Vispirms viņiem tur ir jāiekļūst! Ja vinnē pēdējo spēli, tad ir tikuši! Vienīgi labākais uz ko viņi var cerēt ir Talsi!
Un nedomāju, ka RTU speciāli zaudē! Vienkārši šobrīd tāda situācija, ka augšgala komandām vairs nekas nav īpaši vajadzīgs, bet tādām komandām, kā Jogevai, katrs punkts ir zelta vērtē ...
Nu mūs sagaida diezgan interesanta pēdējā kārta regulārajā, un varētu būt arī kādi pārsteigumi ...