Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Florbols tiešraidē no Cēsīm – gan sestdien, gan svētdien

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šajā nedēļas nogalē tīmekļa vietne gludahill.com piedāvā tiešraidē sekot divām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm - sestdien un svētdien Cēsu "Lekrings" uzņems attiecīgi Lielvārdes un Ulbrokas komandas.

Cēsnieki pirms nedēļas piedzīvoja pirmo zaudējumu turnīrā, izbraukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpjoties Jogevas SK "Selver/Tahe" komandai, tāpēc būs apņēmības pilni atgriezties uz uzvaru takas. "Lekrings" joprojām atrodas līgas tabulas galvgalī, taču tikpat punktu tagad ir arī sīvākajiem sāncenšiem - "RTU/Inspecta".

Savukārt "Lielvārde" un "Ulbroka", iespējams, uzskatāmas par sezonas lielākajiem pārsteigumiem, jo turnīra tabulā šobrīd ieņem attiecīgi piekto un sesto pozīciju. Atgādinām, ka pērnsezon "Ulbroka" regulāro turnīru pabeidza vien divpadsmitajā vietā un izstājās jau astotdaļfinālā, bet "Lielvārde" izslēgšanas spēlēm kvalificējās kā devītā un aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kur piekāpās nevienai citai komandai kā "Lekringam".

Sestdien tiešraides sākums pulksten 18.55, bet svētdien - 17.55. Visi florbola līdzjutēji laipni aicināti pieslēgties – GludahillTV | GludahillBlog

Izmantotie resursi:
GludahillTV | GludahillBlog

  +7 [+] [-]

, 2010-11-20 12:45, pirms 14 gadiem
Attīstībai, noteikti, nāks par lab!

  +5 [+] [-]

, 2010-11-20 12:53, pirms 14 gadiem
Nice