Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Čempioniem 11. uzvara, baušķenieki pabiedē igauņus

Čempioniem 11. uzvara, baušķenieki pabiedē igauņus
Aināram Juškēvičam (RTU/Inspecta) šodienas spēlē pieci punkti
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien jau aizvadītas divas spēles. Irlavas "Telms/Energokomplekss" savā laukumā ar 4:7 piedzīvoja zaudējumu pret patreizējiem valsts čempioniem - "RTU/Inspecta", ļaujot rīdziniekiem izcīnīt jau 11. uzvaru pēc kārtas, bet Jogevas SK "Selver/Tahe", kas arī spēlēja pretinieku laukumā, ar 8:6 uzvarēja "Bausku", pēdējo bumbiņu raidot tukšos pretinieku vārtos.

Spēlē, kas notika Irlavā, spēles vidū vadībā ar 3:0 atradās laukuma saimnieki. Sensācija tomēr neizdevās, jo līdz otrās trešdaļas beigām vadību jau pārņēma "RTU/Inspecta", tiesa, ar minimālu pārsvaru – 4:3 . Pēdējā trešdaļā rīdzinieki pretinieku vārtos raidīja vēl trīs bumbiņas, bet laukuma saimnieki spēja atgūt tikai vienus vārtus. Spēle noslēdzās rīdzinieku labā - 7:4. Jāpiebilst, ka rīdziniekiem tagad pieder jauns sezonas rekords pēc kārtas uzvarēto spēļu skaitā ziņā, jo šis bija "RTU/Inspecta" vienpadsmitais panākums.

"Telms/Energokomplekss" - "RTU/Inspecta" - 4:7 (2:0, 1:4, 1:3)

Metienu attiecība:
25:35 (10:9, 7:16, 8:10)
Rezultatīvākie:
"Telms/Energokomplekss" - Normunds Jansons 3 (2+1), Toms Dāle 2 (2+0).
"RTU/Inspecta" - Ainārs Juškēvičs 5 (3+2), Atis Blinds 3 (1+2), Ivo Preiss 2 (2+0).

Otra spēle, kas notika Bauskā starp vietējo FK "Bauska" un SK "Selver/Tahe", bija rezultatīvāka. Pēc pirmā perioda vadībā atradās viesi - 4:2. Arī mača turpinājums pagāja ar viesu pārsvaru - 7:4. Pēdējā trešdaļā mājiniekiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam - 6:7, bet pamatlaika pēdējā minūtē viesu komandas spēlētājs bumbiņu raidīja tukšos vārtos, tādējādi neatstājot mājiniekiem cerības uz uzvaru - 6:8.

FK "Bauska" treneris Ingus Panteļejevs portālam Sportacentrs.com atklāja, ka šovakar viņai komandai spēli nācies sākt bez trim pamatsastāva spēlētājiem, pat neskaitot Māri Akmentiņu, kurš devies atpakaļ uz Angliju. Protams, ka tādas sastāva korekcijas neatstāj labvēlīgu ietekmi uz spēli. Kad baušķenieki zaudēja ar 3:7, treneris pieprasījis pārtraukumu, lai nosēdinātu malā vienu spēlētāju, kurš neievēroja spēles disciplīnu - atkal bija jāpārkārto maiņas. Šoreiz gan reformas devušas labu rezultātu, jo baušķenieki sāka atspēlēties, tomēr četru vārtu deficīts izrādījās par lielu esam, tāpēc noķert igauņus neizdevās. Komandas līderi nenospēlēja tā kā gribētos. Laugalim tikai vieni vārti, bet Levītis vispār tukšā. Izskaidrojums ir - Andis strādā Rīgā, tāpēc trenēties kopā ar komandu viņam praktiski neiznāk, tomēr treneris atzīst, ka no šī spēlētāja, kad pirms sezonas to ņēmis atpakaļ sastāvā, viņš gaidījis ko vairāk...

FK "Bauska" - SK "Selver/Tahe" - 6:8 (2:4, 2:3, 2:1)

Metienu attiecība:
43:26 (15:8, 11:10, 17:8)
Rezultatīvākie:
FK "Bauska" - Pēteris Zeltiņš 3 (1+2), Jānis Akmentiņš 2 (2+0), Gints Velmunskis 2 (1+1).
SK "Selver/Tähe" - Pāvels Semjonovs 6 (4+2), Valērijs Maslovs 5 (2+3).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...