Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pīlups: "Spēle bija uz vieniem vārtiem"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pīlups: "Spēle bija uz vieniem vārtiem"
"RTU/Inspecta" treneris Andris Pīlups
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien pirmo Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas pusfinālspēli aizvadīja Rīgas "RTU/Inspecta" un Irlavas "Telms/Energokomplekss". Mačā, kas notika Rīgas Olimpiskajā centrā, negaidīti pārliecinošu uzvaru ar 11:2 izcīnīja rīdzinieki. Jūsu uzmanībai piedāvājam pēcspēles komentārus.

Sarunu ar "RTU/Inspecta" treneri Andri Pīlupu portāls Sportacentrs.com sāka ar to, ka apsveica viņu dzimšanas dienā. Uz to treneris pateicās atbildēja, ka labāko dāvanu, ko vien var vēlēties, viņš jau ir saņēmis – savas komandas uzvaru.

Jautāts, kā tad izdevās uzvarēt, pie tam ar tik graujošu rezultātu, Andris Pīlups pastāstīja: "Šodien spēle praktiski bija uz vieniem vārtiem. Ja atceras abu komandu otro regulārā turnīra spēli Irlavā, kurā uzvarēja "Telms/Energokomplekss", tad toreiz īstus brīnumus rādīja pretinieku vārtsargs. Šodien nebija viņa diena, tāpēc "RTU/Inspecta" puiši praktiski realizēja visas savas reālākās vārtu gūšanas iespējas. Var teikt, ka pretinieki tā pa īstam cīnījās un mēģināja lauzt spēles gaitu tikai līdz mača vidum. Kad redzēja, ka nekas vairs nav glābjams, vairāk gaidīja spēles beigu signālu."

"Telms/Energokomplekss" uzbrucējs Normunds Jansons atzina, ka šoreiz viņa komanda zaudējusi bez variantiem. Īsā telefonsarunā viņš atklāja sekojošo: "Lai arī pirmo periodu zaudējām, tas rezultāts 2:3 likās ļoti daudzsološs... Diemžēl loti slikti aizvadījām otro trešdaļu – tā vietā, lai izpildītu trenera uzdevumus, sākām skraidīt pretiniekiem līdzi pa visu laukumu. Viņi to ļoti labi izmantoja, "izraustot" mūs ar savām piespēlēm, kā arī realizējot savas vārtu gūšanas iespējas."

"Pēdējā trešdaļā atkal sākām spēlēt savu spēli un tas atspoguļojās arī rezultātā, diemžēl bija jau par vēlu – šodien mēs nebijām līdzvērtīgi pretinieki rīdziniekiem. Protams, padevušies mēs vēl nebūt neesam, tagad galvenais ir pēc iespējas ātrāk aizmirst šodienas spēli un gatavoties rītdienas cīņai", sarunu noslēdzot teica Normunds Jansons.

     [+] [-]

, 2010-03-20 19:25, pirms 14 gadiem
galvenais, ka Andža var iekapāt.

     [+] [-]

, 2010-03-20 21:45, pirms 14 gadiem
bildē LFS viens no LOCEKĻIEM!

     [+] [-]

, 2010-03-21 00:20, pirms 14 gadiem
RSU ari pasniedza davanu vakaraa?

     [+] [-]

, 2010-03-22 14:25, pirms 14 gadiem
Meitenes jau bija nopirkušas kaklasaiti....