Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Kurši" turpina uzvarēt

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Kurši" turpina uzvarēt
Liepājas "Kurši"
Foto: Andrejs Kozlovs, www.fkkursi.lv

Pirmajā no divām šodienas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm tikās komandas, kuras turnīra tabulā atradās diametrāli pretējās pusēs - "Talsi/Triobet" (3. vieta) un Liepājas "Kurši" (3. vieta no beigām). Liepājnieki, nerespektējot savu pretinieku iepriekšējos panākumus, svinēja jau ceturto uzvaru pēc kārtas – 5:3.

Jau pašā Talsos notikušās spēles sākumā "Kurši" 19 sekunžu laikā divas reizes pārspēja "Talsi/Triobet" vārtsargu Kārli Švampi – 2:0. Laukuma saimnieki vienus vārtus nekavējoties atguva (1:2), tāds rezultāts saglabājās līdz pat pirmajam pārtraukumam. Otrā trešdaļa pagāja ar ievērojamu viesu pārsvaru – 32. minūtē jau 5:1. Perioda izskaņā talsniekiem bija iespēja izpildīt soda metienu, kas netika izmantota. Pēdējā trešdaļā "Talsi/Triobet" ļoti centās atspēlēties, tomēr vairāk par diviem goliem atgūt neizdevās – 3:5. Pēc šī zaudējuma talsnieki joprojām atrodas 3. vietā, toties "Kurši" izdarīja lēcienu no 11. uz 7. vietu.

"Talsi/Triobet" pārstāvis un aizsargs vienā personā - Mārtiņš Maķevics, portālam Sportacentrs.com atzina, ka šodien slikti nospēlējuši visi viņa komandas aizsargi, ieskaitot paši. Tā jau esot kā slimība - pirmajos periodos pretiniekus atlaist, bet pēc tam pēdējā mēģināt noķert. Šoreiz liepājnieki bija atlaisti pārāk tālu. Lēmums Talsu komandas vārtu drošību šoreiz uzticēt Kārlim Švampem, nevis Mārim Ronim, kurš atradās uz rezervistu soliņa, paralēli veicot mediķa pienākumus, attaisnojies pilnīgi, jo Kārlis ne vienreiz vien glābis savu komandu no vārtu zaudējuma arī tad, kad pretinieki izgājuši divatā pret vienu aizsargu vai pat pret vārtsargu. Pēdējā trešdaļā mājinieku pārsvars bijis nenoliedzams, taču spēli izglābt neizdevās, jo "Kuršu" vārtos bija ne tikai vārtsargs, bet arī visi pieci laukuma spēlētāji.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 19. novembris

"Talsi/Triobet" - "Kurši" 3:5 (1:2, 0:3, 2::0)

Metienu attiecība:
27:24 (4:10, 5:11, 18:3)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Artis Raitums 2 (0+2).
"Kurši" – Elans Zīverts 2 (2+0), Raitis Bušs 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +4 [+] [-]

, 2010-11-19 17:17, pirms 14 gadiem
labiīī !
Līgatne rīt arī jāņem!

     [+] [-]

, 2010-11-19 18:32, pirms 14 gadiem
zodiaks rakstīja: kura taa jau 4. pec kartas?
Jāa