Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pret "Ulbroku" igauņiem izglābties neizdodas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pret "Ulbroku" igauņiem izglābties neizdodas
"Ulbroka"
Foto: Ritvars Raits

SK "Selver/Tahe" jau otro reizi divu dienu laikā viesojās Latvijā, šoreiz tiekoties ar "Ulbrokas" florbolistiem. Igauņiem neizdevās atkārtot vakardienas izglābšanos pret lielvārdiešiem – pirmajos divos periodos negūstot nevienus vārtus, viņi piedzīvoja smagu zaudējumu ar 1:6.

Jau pirmo četru minūšu laikā ulbrokieši pat divreiz pārspēja igauņus, kuri uz spēli bija ieradušies tikai vienpadsmit vīru sastāvā. Pēc pirmā perioda – 3:0, pēc otrā – 5:0, un spēles liktenis praktiski bija izšķirts. Pēdējā trešdaļā viesiem izdevās gūt vismaz goda vārtus, bet "Ulbrokai” jau otrā uzvara čempionātā – 6:1.

SK "Selver/Tahe” spēlējošais treneris Marko Saksings portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka otrai spēlei divu dienu laikā viņa puišiem vienkārši pietrūcis spēka. Piedevām jau otrās trešdaļas sākumā traumu guvis viens no Jogevas florbolistiem, tādēļ komandā palikuši tikai deviņi laukuma spēlētāji. Saksings atzina, ka ar vienu vārtu guvumu var uzvarēt futbola mačā, bet ne jau florbola spēlē, tādēļ šoreiz jāsamierinās ar zaudējumu.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 19. septembris

"Ulbroka" – SK "Selver/Tahe" - 6:1 (3:0, 2:0, 1:1)

Metienu attiecība:
29:22 (12:4, 8:10, 9:8)
Rezultatīvākie:
"Ulbroka" – Kārlis Bulāns 4 (2+2), Jānis Jaunzems 2 (1+1), Krists Paulovičs 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums