Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Valmiera“ uzvar un ir pusceļā uz nākamo kārtu

Florbola līgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 2:0 pret „Irlavu“ izvirzījusies „Valmiera“, kas šovakar savus sāncenšus pieveica ar 9:5. Jau otro spēli pēc kārtas uzvarētāju labā ar pieciem rezultativitātes punktiem izcēlās Gvido Lauga. Šajā mačā viņam četri gūti vārti un viena rezultatīva piespēle,

Cēsu "Lekrings", foto: Lauris Mihailovs, Lekrings

“Lekrings” pēc uzvaras Liepājā atstāj pēdējo pozīciju

Sešas spēļu kārtas bija vajadzīgas, lai titulētākā Latvijas vīriešu florbola komanda Cēsu “Lekrings” tiktu pie šīs sezonas pirmās uzvaras pamatlaikā. Šoreiz viesos ar 7:3 tika uzvarēti Liepājas “Kurši”, kas vidzemniekiem ļāva atstāt pēdējo pozīciju tabulā.
"Talsu NSS/Krauzers" uzvar sesto maču no sešiem, foto: Māris Greidāns, FS Masters

Talsinieki turpina dominēt, šoreiz kapitulē Lielvārdes spēlētāji

Elvi vīriešu florbola līgā jau sesto uzvaru tikpat aizvadītajās spēlēs izcīnījuši “Talsu NSS/Krauzers” florbolisti, kas savās mājās neatstāja nekādas cerības “Lielvārde/FatPipe” komandai, konkurentus apspēlējot ar 9:4.
"Ķekava/RB&B", foto: Ķekavas Bulldogs

Čempioni turpina zaudēt mājās

Elvi florbola virslīgas čempionātā savās mājās neveiksmīgi turpina spēlēt aktuālie čempioni “FS Masters/Ulbroka”, kas šoreiz ar rezultātu 1:3 piekāpās “Ķekava/RB&B”.