Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" un "Talsu NSS/Krauzers" grauj ar 9:2

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" un "Talsu NSS/Krauzers" grauj ar 9:2
Jorens Mallavs (Cēsu "Lekrings"). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmās divas no četrām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm noslēdzās ar identisku rezultātu - Cēsu "Lekrings" Liepāja ar 9:2 sakāva vietējo komandu "Kurši", bet "Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā ar 9:2 sagrāva Stalbes vienību SK "Pārgauja". Citās spēlēs "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" viesos ar 5:3 pārspēja "Lielvārdi/Fat Pipe", bet Kocēnu "Rubene" ar 9:5 uzvarēja "Bausku".

Cēsu "Lekrings" Liepājā sakauj "Kuršus"

Viena no turnīra līdervienībām "Lekrings" (Cēsis) šodien viesojās Liepājā pie komandas "Kurši". 3. minūtē mača rezultātu atklāja cēsnieks Andris Rajeckis (1:0), bet 15. minūtē liepājnieki realizēja savu skaitlisko vairākumu, atjaunojot neizšķirtu (1:1), vārtu guvums Oskara Bergmaņa kontā. Tomēr jau līdz pirmajam pārtraukumam viesi guva trīs bezatbildes vārtus, iegūstot vērā ņemamu pārsvaru – 4:1. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 6:2, bet visā spēlē Cēsu "Lekrings" svinēja panākumu ar 9:2.

"Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā sagrauj Stalbes "Pārgauju"

Vismazāk spēļu aizvadījusī "Talsu NSS/Krauzers" šodien savā laukumā uzņēma Stalbes "Pārgauju", kas bija piedzīvojusi jau četrus zaudējumus pēc kārtas. Jau pirmās trešdaļas laikā pēc Emīla Krūmiņa un Arta Raituma metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās talsenieki. 25. minūtē Mariss Bergmanis panāca jau 3:0. Viesiem bija iespēja izpildīt soda metienu, bet arī tad vārti netika gūti (0:3). Pirms otrā pārtraukuma spēles liktenis praktiski jau bija izšķirts – 6:0. Tikai 43. minūtē, kad rezultāts bija jau 7:0, ar vārtu guvumu beidzot izcēlās stalbieši – 1:7, golu iemeta Kristaps Ķikāns. Visā spēlē "Talsu NSS/Krauzers" svinēja uzvaru ar 9:2.

Ulbrokieši revanšējas "Lielvārdei/Fat Pipe"

Ulbrokas komanda šodien viesojās pie komandas "Lielvārde/Fat Pipe", kam pirmā apļa spēlē savā laukumā zaudēja ar 2:6. Atbildes spēles rezultātu 10. minūtē atklāja lielvārdietis Niks Blumfelds (1:0), bet 13. minūtē ulbrokietis Kārlis Jānis Petrovskis realizēja savas komandas skaitlisko vairākumu – 1:1. Uzreiz pēc tam Blumfelds meta bumbiņu no savas laukuma puses un vadībā jau atkal bija Lielvārdes komanda – 2:1, tā noslēdzās pirmais periods. Arī pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars (3:2) bija laukuma saimniekiem, bet pēdējā periodā veiksme bija Ulbrokas komandas pusē, kas svinēja uzvaru ar 5:3.

Uzvarētāju rindās labākā spēlētāja balvu saņēma Rolands Kovaļevskis, kura kontā 4 (1+3) punkti, viņa komandas biedram Danielam Jānim Anim 4 (4+1) punkti. Par labāko spēlētāju Lielvārdes komandā tika atzīts Juris Sandis Jēgers, kurš izcēlās ar 2 (1+1) punktiem, divi goli Nikam Blumfeldam.

"Lielvārde/Fat Pipe" - "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" 3:5 (2:1, 1:1, 0:3)
Metienu attiecība:
13:22 (8:9; 4:6, 1:7)
Rezultatīvākie:
"Lielvārde/Fat Pipe" – Niks Blumfelds 2 (2+0), Juris Sandis Jēgers 2 (1+1), Klāvs Kaspars 1 (0+1).
"Apelsīns/Oxdog Ulbroka" – Daniels Jānis Anis 4 (3+1), Rolands Kovaļevskis 4 (1+3), Kārlis Jānis Petrovskis 1 (1+0).

Kocēnu "Rubene" aizved trīs punktus no Bauskas

Jau 2. minūtē lieliska izdevība izvirzīties vadībā bija "Bauskai", bet mājinieku uzbrukuma līderim Aivim Barkovskim neizdevās realizēt soda metienu (0:0). Tomēr rezultātu atklāja tieši baušķenieki – 6. minūtē Felikss Žieds guva pirmos vārtus (1:0), bet 9. minūtē Valdis Vāvers laukuma saimnieku pārsvaru dubultoja – 2:0. Pirmā perioda otrajā pusē vadībā ar 3:2 jau izvirzījās viesi, kuru labā divus golus iemeta Reinis Mirkšs, bet vēl vienu – Arnijs Kuratņiks. Otrā perioda laikā kocēnieši savu pārsvaru palielināja līdz 7:4, bet galarezultātā "Rubene" svinēja panākumu ar 9:5.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...