Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielvārdes florbolisti sasniedz Virslīgas pusfinālu

Lielvārdes florbolisti sasniedz Virslīgas pusfinālu
Lielvārdes florbolisti. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI vīriešu florbola Virslīgas pusfinālā piektdienas vakarā iekļuva “Lielvārde/Fat Pipe”, kas ceturtdaļfināla piektajā spēlē ar 5:3 viesos uzvarēja “Valmieru” un sērijā triumfēja ar 4-1.

• Pirmajā periodā “Lielvārde/Fat Pipe” pēc Sanda Mihailovska un Maikla Nazarova precīziem metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0.

• Otrajā trešdaļā mājinieki parādīja raksturu un atspēlēja šo divu vārtu deficītu – vispirms pretinieku kļūdu izmantoja Pāvels Semjonovs, bet 2:2 panāca Ralfs Balodis. Tiesa, perioda beigās viesi vadību atguva.

• Mača 43. minūtē Niks Blumfelds panāca 4:2 par labu “Lielvārde/Fat Pipe”, taču “Valmiera” spēlēja aktīvi un presingoja. Aktīvā spēle nesa panākumu, un 52. minūtē Matīss Salmiņš vairākumā samazināja rezultāta starpību līdz minimumam.

• “Valmiera” centās atspēlēties un kontrolēja bumbiņu, bet piespēlē kļūdījās Lauris Stiprais, kas ļāva Lielvārdei iemest bumbiņu tukšos mājinieku vārtos un nodrošināt vietu pusfinālā.

• Pusfinālā Lielvārdes komanda tiksies ar Kocēnu “Rubenes”/“Oxdog Ulbroka LU” pāra uzvarētāju. Šajā sērijā vadībā ar 3-1 atrodas “Rubene”.

''Valmiera'' – ''Lielvārde/Fat Pipe'' 3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Vārti: 3:42 Mihailovskis 0:1, 13:01 Nazarovs (Fricsons) 0:2, 27:49 Semjonovs (Broks) 1:2, 35:54 Balodis (Salmiņš) 2:2, 38:04 Jēgers (Kusiņš) 2:3, 42:25 Blumfelds 2:4, 51:42 Salmiņš (Liepiņš) 3:4, 58:29 Mihailovskis 3:5

Vārtsargi: Agris Rogainis – Reinis Kirilko

ELVI florbola līgas izslēgšanas spēles šonedēļ

DatumsSpēleRezultāts
18. martsValmiera - Lielvārde/Fat Pipe3:5
19. martsRubene - Oxdog Ulbroka LU
Talsu NSS/Krauzers - Ķekava
20. martsĶekava - Talsu NSS/Krauzers
Oxdog Ulbroka LU – Rubene

ELVI florbola līgas izslēgšanas spēles

KomandasRezultāts sērijā
Lekrings - Irlava4:0
Talsu NSS/Krauzers - Ķekava2:2
Rubene - Oxdog Ulbroka LU3:1
FBK Valmiera - Lielvārde/Fat Pipe1:4

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 22:19, pirms 2 gadiem
Valmieras vadības vietā patriektu Semjonovu un Belasovam beidzot būtu laiks pakārt nūju uz nagliņas, un arī vadībai būtu viņam jāsaka paldies, dotu Ingum iespēju uz nākamo sezonu kārtīgi sagatavoties un mēģināt ar vietējiem puikām..

     [+] [-]

, 2022-03-18 22:46, pirms 2 gadiem
Carver rakstīja: Valmieras vadības vietā patriektu Semjonovu un Belasovam beidzot būtu laiks pakārt nūju uz nagliņas, un arī vadībai būtu viņam jāsaka paldies, dotu Ingum iespēju uz nākamo sezonu kārtīgi sagatavoties un mēģināt ar vietējiem puikām..
Vietējo puiku maiņa, tāda pavisam pašvaka, īpaši gados jaunie..!

     [+] [-]

, 2022-03-19 00:15, pirms 2 gadiem
pat Latvijas labākais treners nevar iedot dvēseli komandai, kurai nav dvēseles.

Semjonovam te vismazāk ko pārmest, savus punktus savāca un $$$ atstrādāja.

Jāpiekrīt, ka Belasovs vairs netur virslīgas play-off līmeni - galva un rokas ir, bet kāju diemžēl vairs nav. Epizodiski var palīdzēt, bet ne kā pilna laika rotācijas spēlētājs.

Broks ļoti nosēdās uz sezonas beigām.

nevajag arī smīdināt tautu - bez "leģionāriem" (Semjonovs, Lauga, Berkolts, Brieže, Kalniņš) Valmieras sistos ar Irlavu uz par playoffu.

Var visko uz taktikas dēļa sazīmēt, bet ja atnāk pretī čaļi, kas sakož zobus un nokapā tu vari mest misenē to savu dēli.

šī sērija nebija par talantu un taktiku, tā bija par gribēšanu un cīņu. nav diskusiju ka uzvarēja labākie cīnītāji.

     [+] [-]

, 2022-03-19 09:42, pirms 2 gadiem
Es jau nesaku, ka komandā jāspēlē džekiem, kas dzimuši auguši Valmierā, bet vairāk biju domājis vietējie t.i latvieši. Ja jau sāki runāt par $$$, tad labprātāk, izmantojot Laiviņa sakarus un, ja komandai ir rocība un iespējas operēt ar $$$, tad labāk pieaicināt Puriņu un Zvīni, nekā divas sezonas algot leģionāru un apstāties pirmajā kārtā jau.

     [+] [-]

, 2022-03-19 21:02, pirms 2 gadiem
Carver rakstīja: Es jau nesaku, ka komandā jāspēlē džekiem, kas dzimuši auguši Valmierā, bet vairāk biju domājis vietējie t.i latvieši. Ja jau sāki runāt par $$$, tad labprātāk, izmantojot Laiviņa sakarus un, ja komandai ir rocība un iespējas operēt ar $$$, tad labāk pieaicināt Puriņu un Zvīni, nekā divas sezonas algot leģionāru un apstāties pirmajā kārtā jau.
Zvīni 😂😂😂😂😂😂