Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Lielvārde" vēlreiz pieveic Kocēnu "Rubeni"

"Lielvārde" vēlreiz pieveic Kocēnu "Rubeni"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle. "Lielvārdes" florbolisti kā pirmie uzsāka turnīra otro apli, viesos ar 8:4 pārspējot "Rubeni" un vēl vairāk nostiprinoties turnīra tabulas galvgalī.

Tikai pagājušo svētdien abas šīs komandas tikās Lielvārdē, toreiz ar 10:7 uzvarēja mājinieki. Jau šovakar kocēniešiem bija iespēja revanšēties, taču... Lai arī šoreiz spēles rezultātu atklāja viesi (1:0), Kocēnu florbolisti cīnījās nikni un divas reizes spēja panākt neizšķirtu. Otro reizi tas notika 31. minūtē, kad "Rubenes" kapteinis Jānis Bagāts realizēja soda metienu – 3:3. Jau tā paša otrā perioda beigās lielvārdiešiem padevās lieliska ofensīva, kuras laikā tika gūti trīs vārti pēc kārtas – 6:3. Jau pēdējās trešdaļas divās pirmajās minūtēs "Lielvārde" padarīja laukuma saimnieku stāvokli pagalam neapskaužamu, iemetot vēl divus ātrus vārtus – 8:3. Viss, ko iespēja mājinieki atlikušajā laikā – atgūt vienus vārtus – 4:8. Interesanti, ka Lielvārdes komandā kaut vienu rezultativitātes punktu savāca 12 spēlētāji, pa diviem vārtiem guvis Artis Savins un Mikus Valpēters, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Sandris Virsnītis. "Rubenes" rindās labākā spēlētāja gods vārtsargam Ārim Ulmanim, bet divus vārtus iemeta Jānis Bagāts.

"Lielvārdes" spēlējošais treneris Jānis Jansons pēc spēles pastāstīja, ka mača pirmajā daļā lielvārdiešiem klibojusi savu momentu realizācija – gan bumbiņa trāpīja pa vārtu stabiņu, kad "Rubenes" vārtsargs rādīja gluži vai brīnumus, neitralizējot dažu labu pretinieku izgājienu viens pret vienu. Tikai tad, kad rezultārts kļuva neizšķirts (3:3), bet pēc tam vārtus gūt izdevās viesiem, spēlē iestājās lūzuma punkts. To, ka viņa komandā tik daudz spēlētāju guvuši punktus, treneris uzskata kā labu zīmi tam, ka jebkurš no lielvārdiešiem var "izšaut" un uzņemties spēli uz sevi. Par to, ka pašam tikai viena rezultatīva piespēle, Jansons nepārdzīvojot – komandas biedriem spēle kopumā gāja, galvenais ir uzvara.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 17. novembris

"Rubene" – "Lielvārde" 4:8 (1:2, 2:4, 1:2)

Metienu attiecība:
24:28 (7:9, 8:11, 9:8)
Rezultatīvākie:
"Rubene" – Jānis Bagāts 2 (2+0), Ivars Jēkabsons 2 (1+1), Mārtiņš Zelčs 1 (1+0), Jānis Grundšteins 1 (0+1), Atis Stepāns 1 (0+1).
"Lielvārde" – Mikus Valpēters 2 (2+0), Artis Savins 2 (2+0), Mihails Kostusevs 2 (1+1), Toms Delviņš 2 (0+2), Artūrs Skadiņš 1 (1+0), Toms Akmeņlauks 1 (1+0), Ivans Abramovs 1 (1+0), Kaspars Mudelis 1 (0+1), Jānis Mūrnieks 1 (0+1), Sandris Virsnītis 1 (0+1), Jānis Jansons 1 (0+1), Igors Ivanovs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.