Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

''Telms/Energokomplekss'' pēcspēles metienos pārspēj "Ķekavu"

''Telms/Energokomplekss'' pēcspēles metienos pārspēj "Ķekavu"
''Telms/Energokomplekss''
Foto: Ritvars Raits

Latvijas vīriešu florbola Virslīgas vienīgajā šīs dienas spēlē ''Telms/Energokomplekss'' aizraujošā spēlē pēcspēles metienos ar 5:4 pārspēja ''Ķekavu'' un pakāpās uz 5. vietu turnīra tabulā.

Spēles sākums ''telmiešiem'' neizdevās. Pirmais periods zaudēts ar 0:1 (vārti Gintam Klēģerim), bet otrā perioda sestajā minūtē mājiniekiem rezultāts kļuva vēl nepatīkamāks, kad 2:0 ''Ķekavai'' panāca Jānis Liepa. Mača turpinājumā viesiem vēl divas reizes bija divu vārtu handikaps (3:1, 4:2), taču pārsvaru ķekavieši neprata noturēt. Mača pēdējās minūtēs Normunds Jansons un Pēteris Freimanis (abiem divi vārti šajā spēlē) izrāva ''Telms/Energokomplekss'' neizšķirtu 4:4.

Papildlaikā nevienai no komandām uzvaras vārtus neizdevās gūt, un tika mesti pēcspēles metieni. Šajā spēles komponentā izteikti pārāki ar 2:0 bija mājinieki (izcēlās Jansons un arī Artūrs Garkalns), nodrošinot savai komandai uzvaru, pateicoties kurai izdevās turnīra tabulā pakāpties uz 5.vietu. ''Telms/Energokomplekss'' kontā tagad ir 14 punkti, bet pirmās piecas vietas šķir tikai četri punkti - līderei ''Rīga'' ir 18 punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2009-10-17 20:43, pirms 15 gadiem
hujņa tā komanda ir.
kartupeļlaukā uzauguši tāpēc arī visus mājās vinnē,
, 2009-10-17 21:56, pirms 15 gadiem
Rīgu nevinnēja!
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.