Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Kocēnos duelis par 1.vietu vīriešu Virslīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnos duelis par 1.vietu vīriešu Virslīgā
Foto: floorbal.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas trīs vīriešu Virslīgas spēles. Maču no Kocēniem, kur vietējās "Rubenes" un Rīgas "RTU/Inspecta" duelī izšķirsies turnīra tabulas 1.vietas liktenis, kā arī spēli no Valmieras starp FBK "Valmiera/ViA" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com. Vēl savas nūjas šodien krustos "Bauska" un "Ķekavas Bulldogs".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16.00 "Rubene" – "RTU/Inspecta" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (3.v.) 10 spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras. Šobrīd kocēniešiem ir četras uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām – viesos pār Stalbes SK "Pārgauja" (12:7). Rezultatīvākais Kocēnu komandas rindās ar 20 (11+9) punktiem ir Atis Stepāns, bet vārtsargs Āris Aldiņš atvairījis 83.25 % pretinieku metienu.
Rīgas "RTU/Inspecta" (4.v.) deviņās spēlēs svinējusi astoņas uzvaras. Rīdzinieku uzvaru sērija turpinās jau sešas spēles pēc kārtas, pēdējais panākums tika gūts savā laukumā pār Liepājas "Kuršiem" – 13:5. Rezultatīvākais Rīgas komandā ar 35 (19+16) punktiem ir Atis Blinds, bet vārtsargs Andis Blinds neitralizējis 82.31 % metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 18.00 "Bauska" – "Ķekavas Bulldogs" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
"Bauska" (6.v.) deviņās spēlēs, kas visas pašu sporta nama remonta dēļ tika aizvadītas viesos, izcīnījusi sešas uzvaras. Pēdējais panākums tika svinēts pār spēcīgo Cēsu "Lekringu" – 3:2. Rezultatīvākais Bauskas komandā ar 30 (19+11) punktiem ir Pēteris Zeltiņš, bet vārtsargs Elvis Holsts atvairījis 82.67 % pretinieku metienu.
"Ķekavas Bulldogs" (13.v.) 11 spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru – iepriekšējā spēlē savā laukumā pār "Madonu" (8:7). Pa 15 punktiem ķekaviešu labā guvuši Klāvs Ozoliņš un Matīss Jansons. Ķekavas komandas vārtsargs Edgars Gailītis atvairījis 77.30 % metienu.

Pulksten 19.30 FBK "Valmiera/ViA" – FK "Rīga" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) 12 spēlēs izcīnījis trīs uzvaras. Vakar valmierieši viesos ar 5:7 piekāpās FK "Madona" florbolistiem. Valmierietis Mārtiņš Kājiņš ar 18 (9+9) punktiem savā komandā ir rezultatīvākais. Valmieras komandas vārtsargs Renārs Arājs atvairījis 79.23 % metienu.
FK "Rīga" (5.v.) uzvarējis astoņos no 11 mačiem. Pēdējā spēlē rīdzinieki piedzīvoja viesos ar 7:2 pieveica "Talsi/Triobet" florbolistus. "Rīgas" uzbrukuma līderis Alvis Dāle ar 44 (28+16) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā. Vārtsargs Edgars Jemeļjanovs atvairījis 85.99 % metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv