Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Puriņam pokers, Cēsu "Lekringam" otrā uzvara

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Puriņam pokers, Cēsu "Lekringam" otrā uzvara
Cēsu "Lekrings". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem otro uzvaru divās spēlēs izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā ar 7:3 pieveica "Valmieru". Cēsnieku sastāvā lielisku maču aizvadīja Edgars Puriņš, kurš guva četrus vārtus.

Cēsu "Lekrings" jauno sezonu sāka ar pārliecinošu uzvaru viesos pār "Bausku" (13:1), bet FBK "Valmiera" savā laukumā sensacionāli zaudēja iepriekšējā čempionāta pastarītei "RTU/Rockets" – 6:9. Šīsdienas maču lieliski sāka laukuma saimnieki valmierieši, kuri pirmo piecu minūšu laikā pēc Jēkaba Berkolta un Pāvela Stepanova precīzajiem raidījumiem izvirzījās vadībā ar 2:0. "Valmieras" florbolistu prieki gan nebija ilgi, jo 14. minūtē rezultāts jau atkal bija neizšķirts – 2:2, pa bumbiņai laukuma saimnieku vārtos ieraidīja Krišjānis Tiltiņš un Edgars Puriņš. Otrajā periodā Puriņš guva vēl divus vārtus, vadībā ar 4:2 jau izvirzot cēsniekus. Pēdējā perioda sākumā valmierieši rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:4. Vārtu guvums ieskaitīts Mārtiņa Broka kontā, lai gan izskatījās, ka šoreiz pats savos vārtos bumbiņu ieraidīja Cēsu komandas aizsargs Jānis Melderis. Kā vēlāk izrādījās, tas valmieriešiem šajā mačā bija pēdējais gols. Atlikušajā laikā pa vārtiem guva cēsnieki Edgars Puriņš, Emīls Dzalbs un Olafs Zvīnis, nodrošinot "Lekringam" uzvaru ar 7:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju komandā saņēma Edgars Puriņš, kurš ar četriem vārtu guvumiem bija arī rezultatīvākais. 2 (1+1) rezultativitātes punktus sakrāja Krišjānis Tiltiņš. Par labāko starp valmieriešiem atzina Lauri Alvi Stipro, kurš šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Viņa komandas biedram Mārtiņam Brokam 2 (1+1) punkti. Cēsu "Lekrings" pēc šī panākuma ar sešiem punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet "Valmiera" joprojām bez punktiem un tikai priekšpēdējā pozīcijā.

FBK "Valmiera" - "Lekrings" 3:7 (2:2, 0:2, 1:3)
Metienu attiecība:
26:38 (6:10; 11:17, 9:11)
Rezultatīvākie:
FBK "Valmiera" – Mārtiņš Broks 2 (1+1), Jēkabs Berkolts 1 (1+0), Pāvels Semjonovs 1 (1+0).
"Lekrings" – Edgars Puriņš 4 (4+0), Krišjānis Tiltiņš 2 (1+1), Emīls Dzalbs 1 (1+0), Olafs Zvīnis 1 (1+0), Toms Rīsmanis 1 (0+1), Jānis Melderis 1 (0+1), Jorens Malkavs 1 (0+1), Artūrs Jurševskis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2021-09-16 23:11, pirms 3 gadiem
Velniņš oficiāli pamet Valmieras kuģi, jo tas ir... TITĀNIKS!!!
Vāja spēle pat neskatoties uz sastāva iztrūkumiem.
Dārgākais LV treners izskatās atvedis uz Valmieru ne tikai savu spēles folozofiju bet arī traumu vilni, kas viņam pēdējās sezonās velkās līdzi..
Ko Valmiera ir darījusi vasarā? Broks, Salmiņš, Semjonovs ļoti vājā fiziskajā formā kam acīmredzot nāk līdz vāja realizācija. no tiem momentiem, kas bija 77 parasti sazīmē 3-4 vārtus.
Nu nevar Puriņu segt pa distanci un dot brīvo laukumu - viņam ir visu laiku jāiet virsū, jānospiež un jāslāna, jāliek atbrīvoties no bumbas. Kad sajūt spēli tad ir nepaturams un Valmiera ļāva.
Berkolts patika - aktīvs, uz vārtiem tendēts, labi un svaigi izskatījās savā maiņā.

Lekrings nekādus brīnumus neparādija arī diezgan nekvalitativa spēle. Vairākums miskaste.
Tiltiņš uzlecošā zvaigzne, ļoti labs, 2 sezonas un būs galvenais vilcējs Cēsīs.
Plūdums > Rogainis, lai gan otrais tuvajā tīru uz Plūdumu

     [+] [-]

, 2021-09-17 09:53, pirms 3 gadiem
Tu vari būt jaunais Titānika stūrmanis un varbūt pat dārgākais florbola treneris Latvijā, ja jau esi tik pārliecināts par to ko saki. Sezona knapi ir sākusies un Tu jau noraksti komandu.

Lekrings parādīja jau iepriekšējā sezonā rādīto, ka ir tehniski laba komanda, kurai ir ļoti grūti likt kaut ko pretī, atliek vēl piestrādāt pie vairākuma un pretiniekiem būs grūti.

     [+] [-]

, 2021-09-17 10:39, pirms 3 gadiem
Buļļi atkal par telēniem pārvērtušies. Kā karstasinīgs florbola fans vienkārši konstatēju faktu ka Valmieras sezonas sākums ir katastrofāls un manu uzticību šī komanda ir zaudējusi pilnībā. 7.v. maksimums, ļoti iespējams netiks play-off. Velniņš labāk pamet grimstošu kuģi kamēr kājas vēl sausas. 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️