Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Mazumtirdzniecības tīkls ''Elvi'' turpinās atbalstīt florbola federāciju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mazumtirdzniecības tīkls ''Elvi'' turpinās atbalstīt florbola federāciju
Foto: LFF

Par sadarbības turpināšanu uz vēl divām sezonām vienojusies Latvijas Florbola federācija ar ilggadējo atbalstītāju, mazumtirdzniecības tīklu ''Elvi''. Ņemot vērā, ka puses sadarbojas kopš 2015. gada, tad pušu sadarbība drīz sasniegs desmit gadu robežu.

LFS prezidents Ilvis Pētersons pēc līguma parakstīšanas uzsvēra ''Elvi'' nozīmīgo devumu florbola attīstības veicināšanā: “Cauri gadiem ''Elvi'' ir bijis ne tikai Latvijas čempionāta virslīgas titulsponsors, bet arī sniedzis neatsveramu atbalstu Latvijas nacionālo izlašu startu nodrošināšanai pasaules čempionātos un ļāvis realizēt citus florbola projektus. Ļoti priecājamies par mūsu sadarbības ilggadību, kas mūsdienu pasaules neprognozējamajā ritējumā dod stabilu pamatu, lai ar optimismu skatītos nākotnē.”

“Esmu gandarīta jau desmito sezonu turpināt sadarbību ar Latvijas Florbola savienību. Es ticu, ka kopīgi mums ir izdevies stiprināt florbola kultūru Latvijā, vairot šī sporta veida popularitāti un attīstību. Izvēli par labu tieši florbola atbalstam, ''Elvi'' savulaik veica tālab, ka florbols ir demokrātisks un visā Latvijā plaši pieejams sporta veids. Lai trenētos florbolā, nevajag ļoti dārgu ekipējumu vai īpašu sociālo statusu, tālab patiesi priecājos, ka mūsu sadarbības laikā strauji pieaugusi florbola izplatība. Es redzu, ka aug jauna talantīgu un veselīgu dzīvesveidu cienošu sportistu paaudze, kas spēj demonstrēt labu sniegumu. Latvijas Florbola savienība šo gadu laikā sevi ir pierādījusi kā uzticams, godprātīgs un mērķtiecīgs sadarbības partneris, kas ir respektēts starptautiskajā sporta sabiedrībā un cienīts pašu mājās. Lepojos, ka ''Elvi'' jau daudzus gadus var būt daļa no Latvijas Florbola stāsta,” stāsta SIA ''Elvi Latvija'' valdes locekle Laila Vārtukapteine.

''Elvi'' ir franšīzes tīkls, kas jau gandrīz 25 gadus ar vienotu zīmolu apvieno mazos un vidējos tirdzniecības uzņēmumus visā Latvijā, nemainīgi saglabājot misiju - būt par savējo Latvijas ražotājiem, tirgotājiem un iedzīvotājiem.

Informāciju sagatavoja:
Mazumtirdzniecības tīkls Elvi

     [+] [-]

, 2024-08-16 11:35, pirms mēneša
Foto jau varējāt pievienot, ka attēlā redzama Elvi uzņēmuma valdes locekle Laila Vārtukapteine

     [+] [-]

, 2024-08-16 12:15, pirms mēneša
Prieks, ka florbols nepazudīs. Pa šiem gadiem tā saikne ir izveidojusies tik cieši, ka Elvi asociējas ar florbolu. Varētu maxima guldīt naudu ne tikai hokeja izlasei, bet celt LČ līmeni.