Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" uzvar līgatniešus, vieni vārti jauniesauktajiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" uzvar līgatniešus, vieni vārti jauniesauktajiem
"Ķekava"
Foto: Ritvars Raits

Vienīgajā šīvakara Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlē "Ķekava" savā laukumā uzņēma "Latgranula/Līgatne" un uzvarēja ar 10:5. Ķekaviešu rindās debitēja trīs bijušie FK "Rīga" spēlētāji – Ēriks Akulovs, Toms Briedis un Kristaps Vaičis, pēdējais no kuriem protokolā atzīmējās ar vārtu guvumu.

Ķekavieši maču sāka vareni un līdz 29. minūtei bija izvirzījušies vadībā ar 6:0. Tad gan saņēmās arī "Latgranula/Līgatne", atbildot ar trim precīziem raidījumiem pēc kārtas (6:3). Mača turpinājumā vārtus guva tad viena, tad otra komanda, tomēr "Ķekavas" florbolisti uzbrukumā bija divas reizes veiksmīgāki, nekā viņu pretinieki, galarezultātā svinot uzvaru ar 10:5. Mājinieku rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Toms Briedis, bet līgatniešu komandā tāds pats gods tika Mārtiņam Vīnam. "Ķekavas" labā piecus punktus guva Gints Klēģers, bet ar četriem rezultativitātes punktiem izcēlās viņa brālis Gunārs Klēģers. Interesanti, ka "Latgranula/Līgatne" rindās veseli deviņi spēlētāji tika pie punktu guvumiem, taču nevienam no viņiem nebija vairāk par vienu golu vai piespēli.

"Ķekavas" kapteinis Gunārs Klēģers portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka viņa komandu acīmredzami pozitīvi ietekmējusi trīs jaunu spēlētāju piesaistīšana. Beidzot vairs nebija jāizjūt "lazeretes" sekas un visu spēli varēja aizvadīt trijās maiņās un labā tempā. Tas, ka "jaunajiem" šoreiz nebija daudz punktu, neesot tik svarīgi, jo vārti tiek gūti visas komandas darbības rezultātā, ne velti Briedis tika atzīts par labāko spēlētāju. Īpašs prieks Gunāram esot par viņa brāļa rezultativitāti - iespējams, ka Gintam sportisko niknumu piedevusi viņa svītrošana no izlases kandidātu saraksta.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 15. oktobris

"Ķekava" – "Latgranula/Līgatne" – 10:5 (2:0, 6:3, 2:2)

Metienu attiecība:
52:39 (16:12, 20:15, 16:12)
Rezultatīvākie:
"Ķekava" – Gints Klēģers 5 (3+2), Gunārs Klēģers 4 (1+3), Mārtiņš Brigmanis 3 (2+1), Matīss Jansons 2 (1+1), Nils Meļķis 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-10-16 00:41, pirms 14 gadiem
Vaicji !!!!! Malacis
P.S
Bracka