Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Latgranula/Līgatne" neizdodas pārsteigt ulbrokiešus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Latgranula/Līgatne" neizdodas pārsteigt ulbrokiešus
"Ulbroka"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, kurā "Latgranula/Līgatne" savā laukumā uzņēma komandu "Ulbroka/FS Masters". Līgatnes florbolisti ar 1:0 uzvarēja pirmo periodu, bet visā spēlē spiesti piedzīvot sakāvi, atzīstot viesu pārākumu ar 1:6.

Abas šīvakara pretinieces čempionātu bija sākušas ar uzvarām. Skaidrs, ka kā līgatnieši, tā arī ulbrokieši vēlējās turpināt savu panākumu sēriju. Pirmie uzgavilēt varēja mājinieki, kad 6. minūtes sākumā Ronalds Arājs atklāja spēles rezultātu – 1:0. Tāds tas noturējās līdz pat pirmajām pārtraukumam, bet otrajā trešdaļā veiksme uzbrukumā smaidīja tikai viesiem, kuri guva piecus vārtus pēc kārtas, trīs no tiem Kārļa Bulāna kontā, kuram jau otrais "hat-trick" pēc kārtas. Pēdējā periodā, lai arī abas komandas spēlēja atklātāku florbolu, tika gūti tikai vieni vārti - "Ulbroka/FS Masters" ar precīzu metienu Kaspara Šķēla izpildījumā nostiprināja savu pārsvaru – 6:1.

Komandas "Latgranula/Līgatne" treneris Normunds Zvejnieks atzina, ka līgatniešu šodienas pretinieki ne tikai kotējas augstāk, bet arī laukumā bija gan ātrāki, gan fiziski spēcīgāki, gan arī labāk nospēlēja aizsardzībā. Protams, līgatnieši savā laukumā vienmēr ir cīnījušies par katru punktu, tomēr šovakar, lai arī vārtu gūšanas momentu bija daudz, spēle nevedās nevienam. Otrajā periodā mājinieku spēlētāji tika sodīti ar vairākiem noraidījumiem, kas ļoti ietekmēja spēles gaitu – ulbrokieši burtiski sajuta vārtu garšu. Pēdējā trešdaļā, lai arī spēle izlīdzinājās, līgatniešu "vilciens jau bija aizgājis".

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 14. septembris

"Latgranula/Līgatne" – "Ulbroka/FS Masters" 1:6 (1:0, 0:5, 0:1)

Metienu attiecība:
34:39 (8:10, 11:14, 15:15)
Rezultatīvākie:
"Latgranula/Līgatne" – Ronalds Arājs 1 (1+0), Mārtiņš Bite 1 (0+1).
"Ulbroka/FS Masters" – Kārlis Bulāns 3 (3+0), Kaspars Šķēls 2 (1+1), Jānis Jaunzems 2 (0+2), Alberts Jēkabsons 1 (1+0), Mārtiņš Lapsiņš 1 (1+0), Krišjānis Zeps 1 (0+1), Emīls Liepiņš 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv