Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielais florbols – Lielvārdē, Bauskā un Līgatnē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielais florbols – Lielvārdē, Bauskā un Līgatnē
Foto: Ritvars Raits

Šovakar paredzētas trīs Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles - "Lielvārde" uzņems Stalbes "Pārgauju", Bauskā viesosies "Ulbroka/FS Masters", bet Līgatnē tiksies vietējā "Latgranula/Līgatne" un Cēsu "Lekrings".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18:00 "Lielvārde" – SK "Pārgauja" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (3.vieta) pēc pagājušajā svētdienā piedzīvotā minimālā zaudējuma (6:7) pret čempioni "RTU/Inspecta" šodien noteikti ļoti gribēs izcīnīt uzvaru pret sev neērto Stalbes "Pārgauju" (5.vieta). Šo vēlmi noteikti pastiprinās atmiņas par pirmajā aplī pretinieku laukumā piedzīvoto neveiksmi ar 5:9. Arī stalbieši iepriekšējā kārtā zaudēja, pie tam – arī tieši "RTU/Inspecta" (6:9). Uzvara šīvakara mačā "Pārgaujai" ļautu pakāpties uz kāroto 4.vietu. Stalbes uzbrukuma līderis Lauris Ābols joprojām ir visas Virslīgas rezultatīvākais spēlētājs – 70 (48+22) punktu.

Pulksten 18:00 FK "Bauska" – "Ulbroka/FS Masters" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
Lai arī pirms pagājušā gada nogalē "Bauskas" (10.vieta) treneris Ingus Panteļejevs bija nozvērējies pamest komandu, kurā nebija nopietnas attieksmes pret treniņprocesu, tas tomēr nenotika. Treneris pastāstīja, ka notikusi vērtīga komandas sapulce, kurā piedalījušās visas ieinteresētās puses – nolemts turpināt strādāt. Kā izteicās Panteļejevs, aiziet vienmēr var paspēt, bet pašlaik baušķenieku noskaņojums ir tāds, ka viņi šosezon vēl likšot par sevi runāt. "Ulbroka/FS Masters" (8.vieta) joprojām spēlē nestabili – aizpagājušajā spēlē ulbrokieši spēja atņemt punktu "Lielvārdei" (5:6 PM), bet pagājušajā zaudēts "Rubenei" – 3:6.

Pulksten 19:00 "Latgranula/Līgatne" - "Lekrings" (Līgatnes novada sporta centrā)
"Latgranula/Līgatne" (9.vieta) ar Virslīgas otro rezultatīvāko spēlētāju Pēteri Freimani (65 punkti) priekšgalā uzņems Cēsu "Lekringu", kura pagājušajā nedēļā atgriezās vicelīderes pozīcijā. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē, kas notika Cēsīs, lai cik tas nebūtu bijis pārsteidzoši, bet ar 5:4 uzvarēja līgatnieši. Uzvaras vārtus toreiz iemeta Gvido Bišers. Tagad cēsniekiem ir jau piecu uzvaru sērija, bet "Latgranula/Līgatne" pie uzvarām tikusi pēdējos trijos mačos pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Cik uzvaru izcīnīs mājinieku komandas?

  • 9

  • 11

  • 4

  • 4


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja