Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien divas vīriešu Virslīgas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien divas vīriešu Virslīgas spēles
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šovakar paredzētas divas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles – "Latgranula/Līgatne" savā laukumā uzņems "Talsi/Triobet", bet Kocēnos vietējo "Rubeni" eksaminēs Cēsu "Lekrings". Abas spēles sāksies pulksten 20.

Līgatnes un Talsu florbola komandas pērn Virslīgā nespēlējam tāpēc abas tās varētu dēvēt par debitantēm. Līgatnieši šo statusu attaisno pilnībā, jo cīnās, cik spēj, bet līdzšinējos sešos mačos tikuši tikai pie viena panākuma. Diametrāli pretēja situācija ir ar Talsu komandu, kas čempionātu uzsāka ar zaudējumu, bet tam sekoja piecas uzvaras pēc kārtas un nu jau vieta līderu trijniekā. Protams, "Talsi/Triobet" par debitantiem nevarētu saukt arī tādēļ, ka vēl tikai aizpagājušajā sezonā talsnieki kļuva par Virslīgas vicečempioniem, lai gan komandas sastāvs pa šo laiku ir ievērojami mainījies. "Latgranula/Līgatne" savā iepriekšējā mačā Ar 4:6 piekāpās Irlavas "Telms/Energokomplekss", bet "Talsi/Triobet" diezgan negaidīti ar 4:2 pārspēja "Rubeni".

Par spēli Kocēnos starp "Rubeni" un "Lekringu" varētu teikt, ka tas būs līderu duelis, ja ne jau pieminētais mājinieku zaudējums talsniekiem, kas Kocēnu komandu atmetis uz 6. vietu. Toties cēsnieki ir vienīgie, kuri šosezon vēl nav izjutuši zaudējuma rūgtumu (iepriekšējā mačā ar 11:6 tika pieveikts SK "Pārgauja"). Vidzemes derbiji vienmēr ir bijuši ļoti sīvi un aizraujoši, tāpēc pat gadījumā, ja kocēniešiem neizdosies sarūpēt pārsteigumu un pirmo zaudējumu "Lekringam", līdzjutēji, kuri atnāks uz šo spēli, nenožēlos – ko redzēt būs!

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  +6 [+] [-]

, 2010-10-13 09:50, pirms 14 gadiem
gribētos zināt, vai kāds no tiem auniem, kuri sēž LFS, ir parēķinājis cik km ir no Talsiem līdz Līgatnei!?! kā var darba dienā - nedēļas vidū ielikt spēli izbraukumā komandai, kurai līdz spēles vietai jāmēro vairāki simti km?!? komandā spēlē arīk strādājoši cilvēki, kuriem jātiek no darba spēles dienā jau ap pusdienslaiku un pēc atgriešanās mājās ap trijiem naktī, nākošajā rītā jāiet uz darbu!!!
tā jūs tai federācijā varat luņot (to var arī baigi redzēt)!
Slēpts komentārs: Robduks

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 10:05, pirms 14 gadiem
galvenais tiesnesis - Pēteris no Talsiem !!!!! pazvani viņam, ja nesavanīsi tad precīzi 180 km, 2h 39min

     [+] [-]

, 2010-10-13 10:13, pirms 14 gadiem
Ja talsnieki nevarētu, tad jau būtu teikuši - domā, ka tie kalendāri netiek saskaņoti?

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 13:57, pirms 14 gadiem
Robduks rakstīja: Tie nu nav gan vairāki simti, bet gan ~170km, tā kā nevajag jau pārspīlēt.. Tāds ir florbols un būs arī reize, kad darba dienā uz Talsiem brauks tie paši cēsnieki. Viņiem vēl tālāk sanāk..
ni-uja nebrauks - Talsiem mājas spēles tikai nedēļas nogalēs.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 19:18, pirms 14 gadiem
Peecis30 rakstīja: gribētos zināt, vai kāds no tiem auniem, kuri sēž LFS, ir parēķinājis cik km ir no Talsiem līdz Līgatnei!?! kā var darba dienā - nedēļas vidū ielikt spēli izbraukumā komandai, kurai līdz spēles vietai jāmēro vairāki simti km?!? komandā spēlē arīk strādājoši cilvēki, kuriem jātiek no darba spēles dienā jau ap pusdienslaiku un pēc atgriešanās mājās ap trijiem naktī, nākošajā rītā jāiet uz darbu!!!
tā jūs tai federācijā varat luņot (to var arī baigi redzēt)!
Ko tu raudi, paskaties kā Dinamo ir jābraukā pa spēlēm izbraukumos entās stundas...
ja piedalās Augstākajā līgā latvijā tad jau arī būs ar mieru izbraukāt tos km..