Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" atjauno intrigu sērijā pret "Talsu NSS/Krauzers"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" atjauno intrigu sērijā pret "Talsu NSS/Krauzers"
Klāvs Jansons (Ķekava). Foto: PPB Media

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā starp komandām "Ķekava" un "Talsu NSS/Krauzers" rezultāts atkal kļuvis neizšķirts – 2:2. Ķekavas florbolisti šovakar neļāva talseniekiem nonākt viena panākuma attālumā līdz iekļūšanai pusfinālā, savā laukumā svinot uzvaru ar 6:4. Pa diviem vārtiem ķekaviešu labā guva abi viņu uzbrukuma līderi – Klāvs Jansons un Markuss Januševskis. Citās spēlēs Cēsu "Lekrings" ar 6:4 uzvarēja "Irlavu" (sērijā – 3:0), "Lielvārde/Fat Pipe" ar 6:2 pārspēja "Valmieru" (sērijā – 2:1), bet Kocēnu "Rubene" ar 6:3 pieveica "Oxdog Ulbroka LU" (sērijā – 3:0).

Kamēr trīs citi komandu pāri šovakar aizvada ceturtdaļfināla sērijas trešo maču, "Ķekava" un "Talsu NSS/Krauzers" izslēgšanas spēlēs nūjas krustoja jau ceturto reizi. Līdz šim labāk bija veicies talseniekiem, kuri pirmajā spēlē savā laukumā uzvarēja ar 6:3, bet vakar viesos bija pārāki ar 8:4. Otrajā mačā, kas arī notika Talsos, ar 7:5 uzvarēja "Ķekava". Šovakar Ķekavā cīņas rezultātu 16. minūtē atklāja Talsu florbolisti Daniela Karlsona personā – 1:0, tā noslēdzās pirmais periods. Otrajā trešdaļā, kad katra no komandām izturēja pa diviem skaitliskajiem mazākumiem, vārti tā arī netika gūti, izšķirošos notikumus atliekot uz pēdējo periodu. 43. minūtē ķekavietis Markuss Januševskis ar precīzu metienu panāca neizšķirtu (1:1). 56. minūtēs sākumā golu iemeta talsenieks Armands Budreika, izvirzot savu komandu vadībā ar 4:3. Savukārt pamatlaika pēdējās trijās minūtēs ar vārtu guvumiem izcēlās mājinieki Toms Gredzens, Markuss Januševskis un Klāvs Jansons, nodrošinot "Ķekavai" uzvaru ar 6:4, bet sērijā atjaunojot neizšķirtu – 2:2.

Kocēnu "Rubene" nokļūst uzvaras attālumā no pusfināla

Kocēnu "Rubene" ceturtdaļfināla sēriju pret "Oxdog Ulbroka LU" sāka ar divām uzvarām savā laukumā (5:4 ET un 5:1). Šodien kocēnieši devās uz Ulbrokas sporta kompleksu, lai ar pretiniekiem spēkotos viņu laukumā. 15. minūtē Kocēnu komanda izvirzījās vadībā ar 2:0, turklāt abus vārtus tās labā guva Atis Stepāns. Pirms pirmā pārtraukuma ar golu atbildēja ulbrokietis Kristers Eglītis – 1:2. Otrās trešdaļas laikā viesi atjaunoja divu vārtu pārsvaru (4:2), bet pēdējā periodā to vēl palielināja. "Rubene" sērijas trešajā spēlē svinēja trešo uzvaru ar - 6:3.

"Lielvārde/Fat Pipe" vēlreiz izvirzās vadībā sērijā pret "Valmieru"

Ceturtdaļfināla sērijas starp komandām "Lielvārde/Fat Pipe" un FBK "Valmiera" pirmās divas spēles norisinājās valmieriešu laukumā. Sērijā sākās ar lielvārdiešu uzvaru pagarinājumā (4:2), bet otrajā mačā Valmieras florbolisti revanšējās ar 4:2. Šovakar abas komandas nūjas krustoja Lielvārdes sporta centrā. Jau pirmajā periodā savas pretenzijas uz uzvaru pieteica laukuma saimnieki, kas izvirzījās vadībā ar 4:0. Pa bumbiņai viesu vārtos ieraidīja Iļja Taratutins un Juris Sandis Jēgers, bet Markuss Nazarovs pat divas. Viesi savus pirmos vārtus guva 28. minūtē, kad ar precīzu metienu izcēlās Arvis Kārkliņš (1:4). Pēc otrās trešdaļas komandai "Lielvārde/Fat Pipe" bija četru vārtu pārsvars (5:1), tāds tas tika nosargāts līdz pat finālsvilpei – 6:2.

Fotogalerija: ŠEIT

Cēsu "Lekrings" nostāda "Irlavu" bezdibeņa malā

Regulārā turnīra uzvarētāja "Lekrings" ceturtdaļfināla sēriju pret "Irlavu" sāka Cēsīs ar izglābšanos pamatlaika pēdējās sekundēs un uzvaru pagarinājumā – 6:5. Nākamajā mačā cēsnieki bija pārāki ar 7:2, bet šovakar viņi bija ieradušies Irlavas sporta namā, lai turpinātu kaldināt savu panākumu. Pirmās trešdaļas laikā viesi izvirzījās vadībā ar 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Jānis Melderis un Edgars Puriņš. Otrā perioda sākumā Krišjānis Tiltiņš panāca jau 3:0. Jau nākamajā minūtē ar vārtu guvumu atbildēja irlavnieks Kristers Tiltiņš – 1:3. 29. minūtē cēsniekiem sanāca ieraidīt bumbiņu pašiem savos vārtos (2:3). Panākt izlīdzinājumu Irlavas komandai gan neizdevās. Pēc otrās trešdaļas "Lekrings" atradās vadībā ar 4:3, bet visā spēlē svinēja uzvaru ar 6:4.

ELVI florbola līgas izslēgšanas spēles šonedēļ

DatumsSpēleLaiks
11.martsĶekava - Talsu NSS/Krauzers4:8
12.martsĶekava - Talsu NSS/Krauzers6:4
Irlava - Lekrings4:6
Lielvārde/Fat Pipe - FBK Valmiera6:2
Oxdog Ulbroka LU - Rubene3:6
13.martsIrlava - Lekrings18:00
Lielvārde/Fat Pipe - FBK Valmiera20:00
Oxdog Ulbroka LU - Rubene20:00

ELVI florbola līgas izslēgšanas spēles

KomandasRezultāts sērijā
Lekrings - Irlava3:0
Talsu NSS/Krauzers - Ķekava2:2
Rubene - Oxdog Ulbroka LU3:0
FBK Valmiera - Lielvārde/Fat Pipe1:2

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...