Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Lauvām" svarīga uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rīgas Lauvām" svarīga uzvara
"Rīgas Lauvas/LU"

Pie ļoti svarīgas uzvaras Hipolīzings florbola Virslīgā tikuši "Rīgas Lauvas/LU" florbolisti, kuri Lielvārdē ar 5:4 uzvarēja vietējo "ASK/Lielvārde". Lauvas pēc šīs uzvaras pakāpušās uz 11. vietu, bet no astotās vietas atpaliek tikai vienu punktu.

Arvien straujāk tuvojas regulārās sezonas beigas, tādēļ katras spēles nozīmīgums arvien pieaug. Izņēmums nebija arī šodienas spēle starp "Rīgas Lauvām/LU" un "ASK/Lielvārdi". "ASK", uzvarot šovakar, bija lieliska iespēja nostabilizēties astotajā vietā, bet "LU" tā bija iespēja iesaistīties cīņā par labāko astotnieku.

Pirmajās 20 minūtēs rīdzinieki pa vārtiem meta vairāk, bet vārtus guva tikai mājinieki. Otrajā trešdaļā joprojām vairāk uzbruka viesi, bet līdz pat spēles 36. minūtei komandas vārtus guva pārmaiņus. Tad divi panākumi pēc kārtas rīdziniekiem, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 4:3. Majinieki ātri izlīdzināja rezultātu, bet septiņas minūtes pirms beigām Ainārs Anis nodrošināja lauvām uzvaru - 5:4.

"Lauvas" tagad atrodas 11. vietā, bet no astotajā vietā esošās Lielvārdes komandas atpaliek tikai vienu punktu. Astoto no 12. vietas šķir tikai viens punkts, tādēļ sezonas noslēgums būs ļoti intriģējošs

Hipolīzings florbola Virslīga vīriešiem, 12. februāris

ASK/Lielvārde - Rīgas Lauvas/LU 4:5 (1:0, 3:4, 1:2)
Metieni: 25:37

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 20:36, pirms 15 gadiem
Ļoti laba ziņa. Aosveicu. Prieks, ka beidzot spēles galotni izturēja. Un ja vēl RTU nebūtu totalizatorā spēli norakuši, pret Valmieru. tad RL būtu vēl labākā situācijā.
PROZĪT!!!!
PAR LAUVĀM!!!