Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Akmeņlauks Talsos iejuties sekmīgi, mērķis – tituls

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Akmeņlauks Talsos iejuties sekmīgi, mērķis – tituls
Toms Akmeņlauks Latvijas izlases kreklā
Foto: Floorball.lv

Lieliski savu debijas spēli Elvi florbola līgas kluba “Talsu NSS/Krauzers” rindās aizvadījis Latvijas izlases ilggadējais uzbrucējs Toms Akmeņlauks, tiekot pie trim vārtu guvumiem un rezultatīvas piespēles, tādējādi sekmējot savas vienības pārliecinošu 8:2 uzvaru pār “Ķekavu”.

Neilgi pirms jaunās Elvi florbola līgas sezonas parādījās ziņas, ka čempionātā nestartēs Liepājas “Kurši” un šīs vienības spēlējošais treneris karjeru turpinās Talsu vienībā. “Komandā iejuties esmu ļoti labi, nebija nekādu problēmu,” sarunā ar Sportacentrs.com atzina Lielvārdes florbola audzēknis. “Lielākā daļa bija pazīstami jau diezgan sen. Lielāko daļu komandas spēlētāju esmu desmit gadu garumā trenējis vasaras nometnēs. Pats aizvadītajā vasarā lielāko uzmanību pievērsu Pasaules spēlēm un individuālajiem treniņiem, uzlabojot fizisko sagatavotību. Ar “Talsu NSS/Krauzers” pirms sezonas pirmā mača biju aizvadījis četrus treniņus. Bija nedaudz sarežģīti saprasties ar maiņas biedriem, taču tas netraucēja iespējas izveidot gan kolēģiem, gan arī pašam realizēt pāris momentus.”

Starpsezonu periodā Ķekavas komanda bija labi papildinājusies, taču pirmajā spēlē Talsos viņi cieta pamatīgu neveiksmi. “Spēle kopumā nebija viegla,” atzīst Akmeņlauks. “fiziski grūta un nespējām īsti pielāgoties tiesnešu piedāvātajam spēles stilam. Spējām kompaktāk un precīzāk nospēlēt aizsardzībā, kas ļāva tikt pie labākām iespējām uzbrukumā. Turklāt savus momentus spējām realizēt ar augstu rezultativitāti. Arī aizsardzībā nospēlējām lieliski, neļaujot “Ķekavai” izveidot labas iespējas uzbrukumā. Metienu attiecība labāka bija konkurentiem, bet reālas vārtu gūšanas iespējas viņiem bija diezgan maz.”

Pirmā spēle Talsu “vilkiem” izdevusies lieliska, tādēļ nepārsteidz arī florbolista atbilde uz jautājuma par šīs sezonas mērķiem – “Lieki runāt… Nākamais solis noteikti ir čempionu tituls. Par individuālajiem sasniegumiem konkrētus mērķus neesmu izvirzījis. Ja runājam par rezultativitāti, tad noteikti vēlos dot maksimālu pienesumu komandai, atgūstot veco vārtu gūšanas garšu un būt viens no labākajiem vārtu guvējiem turnīrā.”

Nākamo spēli talsinieki aizvadīs 17. septembrī, kad izbraukumā gaidāma spēkošanās ar “FS Masters/Ulbroka”.

     [+] [-]

, 2022-09-11 22:07, pirms 2 gadiem
Tad Talsos tagad ir 2 spēlējošie treneri. Cerams, ka nesastrīdēsies.

     [+] [-]

, 2022-09-12 18:23, pirms 2 gadiem
Veiksmi Tomsim un Talsu vienībai!