Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Krauzers" spēles galotnē izrauj uzvaru pār "Pārgauju"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" spēles galotnē izrauj uzvaru pār "Pārgauju"
"Talsu NSS/Krauzers". Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šodien Cēsis, tiekoties ar Stalbes "Pārgauju", pamatlaika pēdējās divās minūtēs guva divus vārtus un varēja svinēt panākumu ar 3:2. Izšķirošie goli Emīla Krūmiņa un Marisa Šķubura kontā. Divās citās spēlēs pārāki bija mājinieki: FBK "Valmiera" ar 8:3 uzvarēja Liepājas "Kuršus", bet Ulbrokas komanda ar 15:2 - "Bausku".

Stalbes SK "Pārgauja" jau kārtējo mājas spēli aizvadīja Cēsu sporta kompleksā, kur šodien uzņēma uz panākumu viļņa esošo komandu "Talsu NSS/Krauzers". Mačā pret pēdējā laikā nestabili spēlējošajiem stalbiešiem talseniekiem gan neklājās viegli. Ja pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, tad otrās trešdaļas sākumā pēc Dēvida Osīša un Gvido Laugas precīzajiem metieniem "Pārgauja" izvirzījās vadībā ar 2:0. Spēles vidū Talsu komandas spēlētājs Andrejs Šķerbergs vienus vārtus atguva – 1:2. Laiks ritēja, bet rezultāts nemainījās. Atrisinājums nāca tikai pamatlaika pēdējās divās minūtēs, kad vispirms talsenieks Emīls Krūmiņš izmantoja savas komandas skaitlisko pārsvaru (2:2), bet 50 sekundes pirms finālsvilpes Mariss Šķuburs pēc sava vārdabrāļa Bergmaņa piespēles guva uzvaras vārtus – 3:2. Stalbes komanda vēl metās atspēlēties, tomēr uzvaru ar 3:2 svinēja "Talsu NSS/Krauzers".

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma pirmo vārtu autors Andrejs Šķerbergs, bet rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Mariss Bergmanis. Par labāko starp stalbiešiem atzina Dēvidu Osīti, kurš guva vienus vārtus. Pēc šīs uzvaras Talsu komandai jau 12 punktu, bet joprojām tikai 9. vieta, bet Stalbes vienība ar 13 punktiem atrodas vienu pozīciju augstāk.

"Valmiera" sakauj "Kuršus", Brokam četri vārtu guvumi

FBK "Valmiera", būdama viena no turnīra favorītēm, vakar ar 3:6 zaudēja komandai "Talsu NSS/Krauzers", bet šodien pie tās viesojās vēl viena kurzemnieku vienība – Liepājas "Kurši". Jau pirmā perioda sākumā pēc Patrika Briežes un Arvja Kārkliņa metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās mājinieki, bet 24. minūtē Pāvels Semjonovs panāca jau 3:0. Liepājnieki savus pirmos vārtus guva tikai 30. minūtē, kad viņu pretuzbrukumu ar precīzu metienu noslēdza Toms Peniķis – 1:3. Mača likteni lielā mērā izšķīra valmierietis Mārtiņš Broks, kurš otrā perioda pēdējo piecu minūšu laikā guva trīs vārtus pēc kārtas – 6:1. Pēdējā trešdaļā katra no komandām guva pa diviem vārtiem, līdz ar to "Valmiera" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

Par labāko spēlētāju Valmieras komandā tika atzīts Arvis Kārkliņš, kuram šajā mačā divi goli. 2 (1+1) punkti Pāvelam Semjonovam, bet rezultatīvākais ar četriem vārtu guvumiem bija Mārtiņš Broks. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandas rindās saņēma trešo vārtu autors Jēkabs Jekste. "Valmierai" pēc šīs uzvara turnīra tabulā ir 2. vieta un 28 punkti, bet "Kurši" ar 16 punktiem atrodas 8. vietā.

Ulbrokas komanda uzvar "Bausku"

Ulbrokā notikušās spēles rezultātu 9. minūtē atklāja Bauskas florbolisti viņu uzbrukuma līdera Aivja Barkovska personā – 1:0. Ulbrokieši nekavējās atspēlēties, līdz pirmajam pārtraukuma atbildot ar trim goliem, ko iemeta Jurģis Aizupietis, Rolands Kovaļevskis un Matīss Kristians Morozovs (3:1). Otrā trešdaļa bija vēl rezultatīvāka (11:2), bet pēdējā periodā Ulbrokas komanda iemeta vēl četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 15:2.

Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju rindās sakrāja Daniels Jānis Anis un Rolands Līdums, pa trim punktiem guva Valters Lapiņš, Niks Ķuzulis un Rolands Kovaļevskis, ar diviem goliem izcēlās Matīss Tepers, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Gistavs Tolmanis, kuram, tāpat kā Kristeram Eglītim, 2 (1+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Jānis Akmentiņš, kura kontā viena rezultatīva piespēle, bet abus vārtus guva Aivis Barkovskis. Ulbrokiešiem pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 29 punkti un 1. vieta, bet baušķenieki ar septiņiem punktiem atrodas 11. vietā.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...