Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"FS Masters/Ulbroka" uzvar FBK SĀC

"FS Masters/Ulbroka" uzvar FBK SĀC
Kevins Šmits (FS Masters/Ulbroka). Foto: Māris Greidāns (FS Masters)

Šovakar ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē "FS Masters/Ulbroka" savā laukumā ar 15:1 uzvarēja komandu FBK SĀC. Piecus vārtus guva Kevins Šmits, viņam arī viena rezultatīva piespēle.

Ulbrokas un Ādažu komandas turnīru sāka ar trim uzvarām. Ceturtajā spēlē "FS Masters/Ulbroka" ar 4:6 zaudēja Kocēnu "Rubenei", bet FBK SĀC ar 3:7 piekāpās komandai "Talsu NSS/Krauzers".

Šīsdienas spēles rezultātu 8. minūtē atklāja ulbrokietis Rolands Kovaļevskis, kurš realizēja savas komandas skaitlisko pārsvaru (1:0). 13. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja ādažnieks Niks Cekarevs, atjaunojot neizšķirtu rezultātu (1:1). Līdz pirmajam pārtraukumam Ulbrokas komanda izvirzījās vadībā ar 5:1. Divus golus iemeta Kevins Šmits, bet pa vienam – Kristaps Reidzāns un Toms Bitmanis. Otrajā trešdaļā mājinieki guva septiņus bezatbildes vārtus, panākot rezultātu 12:1. Galarezultātā "FS Masters/Ulbroka" svinēja uzvaru ar 15:1.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Kevins Šmits, kurš ar 6 (5+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Toms Bitmanis, Ralfs Edvards Grīnvalds, Kristers Babris un Emīls Jančevskis, pa diviem goliem iemeta Kristaps Reidzāns un Rolands Kovaļevskis, bet 2 (1+1) punkti Jurģim Patrikam Aizupietim. Par labāko starp ādažniekiem atzina vārtsargu Edvīnu Doniņu, kurš 30 minūšu laikā atvairīja 13 no 21 metiena. Pēc šīs uzvaras "FS Masters/Ulbroka" ar 12 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 1. vietu, bet FBK SĀC joprojām astoņi punkti un 6. vieta.

"FS Masters/Ulbroka" – FBK SĀC - 15:1 (5:1, 7:0, 3:0)
Metienu attiecība:
47:20 (12:3; 19:10; 16:7)
Rezultatīvākie:
"FS Masters/Ulbroka" – Kevins Šmits 6 (5+1), Toms Bitmanis 3 (2+1), Ralfs Edvards Grīnvalds 3 (1+2), Kristers Babris 3 (1+2), Emīls Jančevskis 3 (0+3), Kristaps Reidzāns 2 (2+0), Rolands Kovaļevskis, Jurģis Patriks Aizupietis 2 (1+1), Tomass Kristofers Birstiņš 2 (0+2), Matīss Kristiāns Morozovs 2 (0+2), Nikolass Rukavišņikovs 1 (1+0), Renārs Rēders 1 (0+1).
FBK SĀC – Niks Cekarevs 1 (1+0), Matīss Kristiāns Kirmuška 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.