Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsi/Triobet" aizved trīs punktus no Kocēniem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsi/Triobet" aizved trīs punktus no Kocēniem
"Talsi/Triobet"
Foto: www.talsifk.lv

Pie nedaudz negaidīta panākuma šovakar tikuši "Talsi/Triobet" florbolisti, kuri savu kārtējo vīriešu Virslīgas spēli aizvadīja Kocēnos. Talsnieki mačā ar vietējo "Rubeni" spēja atspēlēties no sev nelabvēlīgā rezultāta 0:2, izcīnot uzvaru ar 4:2.

Kocēnu "Rubene", kā jau laukuma saimnieki, spēli uzsāka diezgan pārliecinoši, līdz pirmā perioda vidum izvirzoties vadībā ar 2:0. Diezin vai kāds no klātesošajiem simts skatītājiem varēja iedomāties, ka mača atlikušajās 50 minūtēs viņu komandas uzbrucēji paliks tukšā... Otrajā trešdaļā vērsim pie ragiem ķērās talsnieki, kuri uzbrukumā bija teju divas reizes aktīvāki par saviem pretiniekiem. Tāda taktika attaisnojās – pēc otrās trešdaļas uz rezultātu tablo bija vērojams līdzsvars – 2:2. Neizšķirts rezultāts noturējās līdz 57. minūtes beigām, kad Pēteris Freimanis guva uzvaras vārtus (3:2), bet desmit sekundes pirms pamatlaika beigām Oskars Sidra ar raidījumu tukšos vārtos nostiprināja "Talsi/Triobet" panākumu – 4:2.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 10. oktobris

"Rubene" – "Talsi/Triobet" – 2:4 (2:0, 0:2, 0:2)

Metienu attiecība:
17:23 (8:6, 7:13, 2:4)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Uvis Norde 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-10-10 23:23, pirms 14 gadiem
VaRonis