Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Iespējams, noskaidrosies pēdējie pusfinālisti

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Iespējams, noskaidrosies pēdējie pusfinālisti
"Lekrings" pret "Irlava/Avant"
Foto: Lekrings.lv

Elvi vīriešu florbola čempionātā šodien paredzēta otrā spēle ceturtdaļfināla sērijā starp regulārās sezonas uzvarētājiem Cēsu “Lekrings” un “Irlava/Avant”, kuri vidzemniekus gaidīs pie sevis.

“Irlava/Avant” - “Lekrings” pulksten 20:00 Irlavā

Abām komandām pēdējaš divas cīņas čempionātā bijušas tieši vienai pret otru, tiesa, izslēgšanas cīņās komandas savā starpā šoezon aizvadījušas tikai vienu cīņu. Maija izskaņā abas komandas savā starpā Cēsīs aizvadīja regulārās sezonas pēdējo spēli, kurā laukuma saimnieki triumfēja ar rezultātu 7:3, tādējādi noskaidrojot, ka tieši pret Irlavas komandu būs jātiekas arī izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Jau uz to maču irlavnieki ieradās novājinātā sastāvā, bet ceturtdaļfināla sērijas sākums tika atlikts uz nedēļu, jo regulārās sezonas astotās labākās komandas vidū tika atklātas kontaktpersonas ar Covid-19 saslimušajiem. Pēc nedēļas garas dīkstāves komandas aizvadīja spēli, kurā “Lekrings” uzvarēja ar 9:6, sastopoties ar gana nopietnu pretestību pat neskatoties uz to, ka viesi uz maču ieradās ar diviem vārtsargiem un tikai 12 laukuma spēlētājiem. Vēl otrā perioda izskaņā viesi bija vadībā ar 5:4, bet nedaudz vairāk kā minūti pirms pamatlaika beigām “Lekrings” atradās vadībā vien ar 7:6.

Uzvarētājiem pa trim punktiem nopelnīja Jānis Rajeckis un Kevins Šmits, bet viesu komandā identiska statistika Marekam Stančikam. Iespējams, lielākais zaudējums Irlavas komandai ir vārtsarga Māra Roņa palikšana ārpus pieteikuma un ir liela varbūtība, ka arī šovakar viņš savai komandai palīdzēt nespēs.

Gadījumā ja “Irlava/Avant” šovakar savās mājās spēs tikt pie panākuma, tad izšķirošā trešā sērijas spēle ieplānota svētdien Cēsīs.