Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" atgūstas un uzvar

Andrejs Siliņš

"Ķekava" atgūstas un uzvar
Florbola komanda "Ķekava"
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Latvijas Hipolīzigs vīriešu čempionātā florbolā kungiem "'Ķekava" pēc neveiksmīgā spēles sākuma atguvās un izcīnīja uzvaru savā laukumā pār FK "Valmiera" ar rezultātu 8:3.

Pirmā trešdaļa mājiniekiem bija pavisam nesekmīga un jau 0:2. Arī otrajā aktīvāk vārtiem uzbruka viesi no Vidzemes, taču sekmīgāk to darīja mājinieki. Gunārs Klēģers ar soda metienu guva pirmos ķekavnieku vārtus, bet Gints Klēģerssestajā trešdaļas minūtē jau izlīdzināja rezultātu. nepagāja ne minūte, kad Špīss panāca vadību Ķekavas vienībai - 3:2. Neilgi pēc tam viesiem bija laba iespēja izlīdzināt rezultātu, taču Peičs soda metienu nerealizēja. Brīdi vēlāk, spēlējot vairākumā, Rozenbahs gan izlīdzināja rezultātu = 3:3.

Pēdējā trešdaļā mājinieku vēlme uzvarēt bija krietni veiksmīgāka nekā viesiem. "Ķekava" guva piecus bezatbildes vārtus, un laikam jau pamatoti, jo uzbruka vārtiem divas reizes biežāk nekā valmierieši. Spēles beigu rezultāts 8:3 mājinieku labā.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Gunārs Klēģers un Mārtiņš Brigmanis, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Toms Mežotnis. Vārti un piespēle Gintam Klēģerim.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-01-09 23:42, pirms 15 gadiem
tas labi!

     [+] [-]

, 2009-01-10 00:39, pirms 15 gadiem
sūdīgi!

     [+] [-]

, 2009-01-11 01:27, pirms 15 gadiem
Pie rezultāta 5:3 Valmiera centās glābt spēli nomainot vārtsargu ar sesto spēlētāju. Viss beidzās ar 13.attēlā redzamo:
fotoblog.lv: fotOblog.lv : foto blog fotoblogs photo...