Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ir Jansons – ir varianti! "Ķekava" sakauj "Bausku"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ir Jansons – ir varianti! "Ķekava" sakauj "Bausku"
"Ķekava". Foto: PPB Media

ELVI florbola līgā vīriešiem pēc diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem uz uzvaru stigas atgriezusies "Ķekava", kas šovakar savā laukumā ar 15:3 sakāva "Bausku". Sagadīšanās vai nē, bez zaudējumus ķekavieši piedzīvoja spēlēs, kurās viņus cīņā nesauca komandas kapteinis Klāvs Jansons. Šovakar Klāvam 5 (4+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Markusam Januševskim, bet rezultatīvākais ar 6 (2+4) punktiem bija Endijs Kleistrovs.

Ķekavā notikušās spēles starp komandām "Ķekava" un "Bauska" rezultātu jau 17. sekundē ar precīzu metienu atklāja ķekaviešu kapteinis Klāvs Jansons – 1:0. Līdz pirmajām pārtraukumam laukuma saimnieki paspēja izvirzīties vadībā ar 7:0, jo vēl vienu golu iemeta Jansons, ar "hat-trick" izcēlās Markuss Januševskis, pa vārtu guvumam arī Tomam Gredzenam un Reinim Melgailim. 26. minūtē savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa arī baušķenieki (1:7), kuru labā vārtus guva Felikss Žieds. Tomēr pēc otrās trešdaļas Ķekavas florbolistiem bija vēl iespaidīgāks pārsvars – 11:2. Galarezultātā "Ķekava" svinēja savu šīs sezonas iespaidīgāko uzvaru – 15:3.

"Talsu NSS/Krauzers" mačā pret "Irlavu" izcīna piekto uzvaru

"Talsu NSS/Krauzers", kas jaunās sezonas pirmajās sešās spēlēs bija izcīnījusi četras uzvaras, šovakar savā laukumā uzņēma komandu "Irlava", kas varēja palepoties ar diviem panākumiem. 17 spēles minūtes pagāja bez vārtu guvumiem, bet tad rezultātu atklāja irlavnieki Renāra Austruma personā – 1:0. Pirmā perioda pēdējā minūtē divus vārtus guva talsenieki Aleksis Leperts un Artis Raitums, vadībā ar 2:1 izvirzot savu komandu. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki guva divus bezatbildes vārtus (4:1), bet galarezultātā "Talsu NSS/Krauzers" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

"Lekrings" pamatīgi sagrauj "lecīgo" debitanti FBK SĀC

Viena no turnīra tabulas līderēm – Cēsu "Lekrings" – šovakar savā laukumā uzņēma turnīra debitanti FBK SĀC, kas pirmajās sešās spēlēs bija guvusi četras uzvaras. Cēsnieki jau pirmā perioda laikā guva trīs bezatbildes vārtus, piesakot savas pretenzijas uz uzvaru – 3:0. Pa bumbiņai viesu vārtos iemeta Edgars Puriņš, Kaspars Lisovskis un Olafs Zvīnis. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieki atradās vadībā jau ar 8:0. Pēdējā perioda sākumā ar vārtu guvumu beidzot izcēlās arī ādažnieki – 1:8, golu iemeta Krists Saldatenoks. Galarezultātā "Lekrings" varēja svinēt šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru ar 13:2.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2021-10-08 22:46, pirms 3 gadiem
Klāviņš sarāva Bausku gabalos, ļoti žēl. Bauskai ar steigu jāsavācās, citādi būs pēdējā vieta.

     [+] [-]

, 2021-10-08 23:42, pirms 3 gadiem
vis cieņ lv bukmeikeriem bet Lekrings -3,5 bija gada likme florbolā pagaidām