Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsi/Triobet" izrauj uzvaru pagarinājumā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Talsi/Triobet" izrauj uzvaru pagarinājumā
"Jogeva SK Tahe" florbolisti
Foto: Mārtiņš Šults

Hipolīzings florbola Virslīgas ceturtdaļfināla otrajā spēlē starp "Talsi/Triobet" un "Jogeva SK Tahe" pie panākuma atkārtoti tikuši latvieši, kuri šoreiz izrāva uzvaru pagarinājumā - 6:5. Rezultāts sērijā kļuvis jau 2:0 par labu "Talsi/Triobet".

Šis ceturtdaļfināla pāris ir viens no saistošākajiem play-off, jo abas komandas ir spējīgas izkarot sev vietu pusfinālā. Līdz šim gan priekšroka bija jādod "Talsi/Triobet", jo tie uzvarēja gan abās savstarpējās regulārā čempionāta spēlēs, gan arī pirmajā ceturtdaļfinālā (5:2), tādējādi iegūstot arī vadību šajā sērijā.

Šodienas spēlē pirmos vārtus guva tieši Talsu florbolisti, bet igauņi ļoti ātri rezultātu izlīdzināja. Lieliskais Jāņa Jansona sniegums (pirmajā trešdaļā jau divi vārti un viena rezultatīva piespēle) gan ļāva pirmo trešdaļu mājiniekiem noslēgt savā labā - 3:1. Otrās divdesminūtes sākumā abas komandas apmainījās ar precīziem raidījumiem, taču tad krietni veiksmīgāk nospēlēja igauņi, kuri guva trīs vārtus pēc kārtas, panākot jau 5:4 savā labā.

Šāds notikumu pavērsiens ievērojami izmainīja spēles gaitu. Mājinieki ar savu aktivitāti spēja panākt izlīdzinājumu, tādējādi uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams pagarinājums. Likās, ka arī ar pagarinājumu būs par maz, lai noteiktu uzvarētāju, taču pagarinājuma vidū Artis Raitums (šajā spēlē vieni vārti un arī trīs rezultatīvas piespēles) nodrošināja uzvaru Latvijas komandai. Nākamo spēli komandas aizvadīs 14. martā Jēgevā.

Hipolīzings florbola Virslīga vīriešiem, ceturtdaļfināls

Talsi/Triobet - Jogeva SK Tahe 6:5 (3:1, 1:4, 1:0, 1:0)
Metieni: 37:37
Sērijā 2:0

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-03-08 18:30, pirms 15 gadiem
žēl
gribejās sensāciu

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 18:33, pirms 15 gadiem
prieks taa turpinaat !

  -2 [+] [-]

, 2009-03-08 22:10, pirms 15 gadiem
Riktīgs prieks par Talsiem,kas spēja saņemties un vinnēt igauņus,tieši 2.spēlē parādot raksturu un cīnoties līdz pēdējai spēles sekundei!