Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FK "Bauska" piekāpjas talseniekiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Bauska" piekāpjas talseniekiem
Pēteris Freimanis
Foto: www.talsifk.lv

Pēdējā šīvakara Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas spēlē FK "Bauska" savā laukumā uzņēma "Talsi/Triobet" florbolistus. Baušķenieki zaudēja ar 6:9, četrus vārtus viņiem iemeta Talsu komandas uzbrukuma līderis Pēteris Freimanis, kura kontā arī viena rezultatīva piespēle.

Iespējams, ka baušķeniekiem pārāk daudz spēka bija prasījusi vakardienas dramatiskā uzvara pār "Ķekavu", bet šodien nūjas un bumbiņa nepagalam negribēja viņus klausīt. To perfekti izmantoja spēkos svaigie talsenieki, kuri līdz mača vidum paspēja izvirzīties vadībā ar 6:1. Atlikušajā laikā spēle izlīdzinājās, abas komandas spēlēja samērā atklātu florbolu, kas "Bauskai" ļāva gūt vēl piecus vārtus, kamēr "Talsi/Triobet" iemeta tikai trīs golus. Tas gan netraucēja viesiem svinēt samērā pārliecinošu uzvaru ar 9:6.

"Talsi/Triobet" spēlējošais treneris Mārtiņš Maķevics telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda gandarījumu par savas komandas uzvaru. Spēle esot aizvadīta stabili un pārliecinoši, uzsvaru liekot uz pretuzbrukumiem, kurus arī izdevies realizēt. Pēc gada pārtraukuma, kas pavadīts komandējumā ārzemēs, sastāvā atgriezies aizsargs Andris Jurkevics. Tas ļāvis iepriekš aizsardzībā spēlējušo Oskaru Sidru pārvietot uz uzbrukuma līniju, iesaistot pirmajā maiņā kopā ar Pēteri Freimani un Arti Raitumu, kurš šodien aizvadīja pirmo maču pēc traumas sadziedēšanas. Tāda kombinācija simtprocentīgi attaisnojās - Sidra šovakar nospēlēja tiešām labi, gūstot četrus rezultativitātes punktus. Freimanis bija rezultatīvs kā vienmēr, prieks arī par Raitumu, kurš protokolā atzīmējās ar vārtu guvumu.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 8. janvāris

FK "Bauska" – "Talsi/Triobet" 6:9 (1:4, 2:3, 3:2)

Metienu attiecība:
40:40 (13:12, 10:13, 17:15)
Rezultatīvākie:
FK "Bauska" – Ģirts Laugalis 3 (1+2), Rihards Krūmiņš 3 (0+3), Rihards Mallons 2 (2+0), Pēteris Zeltiņš 2 (2+0).
"Talsi/Triobet" – Pēteris Freimanis 5 (4+1), Oskars Sidra 4 (1+3).

Vienīgajā šodien notikušajā sieviešu Virslīgas spēlē Līderes pieveica novājināto "Valmiera/BSS", bet vīriešu Virslīgas spēlēs "Kurši" dalīja punktus ar "Lielvārdi", pašiem tika vairāk, "Pārgauja" savā laukumā sakāva ulbrokiešus, bet Rauls Kivi neļāva irlavniekiem sagādāt sensāciju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2011-01-08 21:22, pirms 14 gadiem
tur nebija nekāds nogurums , vnk tiesnesi nemācēja tiesāt !