Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" nostiprinās otrajā vietā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"RTU/Inspecta" nostiprinās otrajā vietā
''RTU /Inspecta''
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas vīriešu florbola čempionātā pirmdien notika viena spēle. Tajā ''RTU/Inspecta'' ar 8:3 pārliecinoši uzvarēja Ulbrokas komandu, nostiprinoties turnīra tabulas otrajā vietā.

Rīdzinieki pamatus uzvarai ielika jau pirmajā periodā, to uzvarot ar 4:2. Otrajā periodā Ulbrokas vārtos tika samestas vēl divas bumbiņas, un pirms pēdējām 20 minūtēm iegūts drošs pārsvars - 6:2. Mača pēdējā periodā būtisku pavērsienu nebija, un ''RTU/Inspecta'' svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

Uzvarētāju rindās četri punkti (2+2) Artim Raitumam, bet zaudētājiem divus no trim vārtiem guva Jānis Jaunzems. ''RTU/Inspecta'' pēc šī panākuma nostiprinājusies turnīra tabulas otrajā vietā - 15 mačos 37 punkti un pārsvars pār trešo vietu mērāms septiņu punktu izteiksmē. Līderi ar 41 punktu ir ''Lekrings''. Savukārt ''Ulbroka'' ar 15 mačos izcīnītiem deviņiem punktiem ieņem priekšpēdējo, 12. vietu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv