Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU-INSPECTA" notur iekrāto pārsvaru pār "Ķekavu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"RTU-INSPECTA" notur iekrāto pārsvaru pār "Ķekavu"
"RTU-INSPECTA" spēlētāji priecājas
Foto: Mārtiņš Šults

Hipolīzings florbola Virslīgas ceturtdaļfināla spēlē "RTU-INSPECTA" savā laukumā izcīnījuši pirmo uzvaru pār "Ķekava" - 7:5. Mača gaitā uzvarētājiem bija arī piecu vārtu pārsvars, bet viesi galotnē pievilka.

Regulārajā čempionātā abas aizvadītās spēles starp šīm komandām bija ļoti spraigas, taču abās mazliet labāki bija "RTU-INSPECTA", kas arī šodienas spēli uzsāka krietni vien labāk. Jau spēles pirmajā trešdaļā viņiem izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus. Otrās trešdaļas sākumā šis pārsvars tika vēl palielināts (4:0), taču tad beidzot arī viesi guva vārtus, pie tam pat divus pēc kārtas.

Lūzumu spēlē tas gan neradīja, jo mājnieki ātri atguvās un jau pēc brīža panāca 6:2 savā labā. Pēdējās divdesmitminūtes sākumā likās, ka viss šajā spēlē jau ir skaidrs, jo rezultāts kļuva jau 7:2. Taču viesi vēl nevēlējās padoties un mača pēdējās desmit minūtēs guva trīs vārtus, liekot "RTU" spēlētājiem vēl panervozēt. Izcīnīt uzvaru viesiem gan neizdevās - 5:7.

Uzvarētājiem četri rezultativitātes punkti Pēterim Freimanim, bet ar trīs vārtu guvumiem izcēlās Mihails Kostusevs. Viesiem pa diviem vārtiem guva Gints Klēģers un Mārtiņš Brigmanis.

Hipolīzings florbola Virslīga vīriešiem, play-off

RTU-INSPECTA - Ķekava 7:5 (3:0, 3:2, 1:3)
Metieni: 25:23

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 05:52, pirms 15 gadiem
Dukars speleja !?