Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Kurši" pārspēj "Ulbroku"

"Kurši" pārspēj "Ulbroku"
Šoreiz ar Ginta Siliņa "hat-trick" uzvarai izrādījās vairāk kā pietiekoši...
Foto: Rūdolfs Zitmanis, www.fkkursi.lv

Šodien tika aizvadīta viena spēle Hipolīzings Florbola čempionātā, kura sacentās divas pastarīšu vienības – Liepājas "Kurši" un "Ulbroka", ar 6:3 pārāki izrādījās liepājnieki.

Spēles rezultāts tika atklāts 8. minūtē, kad precīzs bija Gints Siliņš, bet pēc astoņām minūtēm Siliņš guva savus otros vārtus spēlē. Pēc nepilnas minūtes rezultāts uz tablo vēstīja jau 3:0 Kuršu labā, kad precīzs bija Edžus Bunka. Jāpiemin, ka visos trijos vārtu guvumos rezultatīvi asistēja Normunds Tupesis, kurš vēlāk guva arī vienus vārtus.

Otrajā periodā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – trešajā minūtē Mārtiņš Zvidra samazināja rezultāta starpību, bet ceturtos vārtus Kuršiem guva Raitis Bušs pēc Miķeļa Krūma piespēles.

Arī trešajā trešdaļa ulbrokiešiem neizdevās lauzt spēles gaitu, pēc finālsvilpes "Kurši" beidzot varēja svinēt savu sengaidīto uzvaru ar 6:3.

Liepājnieks Gints Siliņš, kurš ir arī komandas "Kurši" pārstāvis, portālam Sportacentrs.com atklāja, ka šī uzvara bija ļoti svarīga divu iemeslu dēļ: pirmkārt, tika pārtraukta piecu zaudējumu sērija, otrkārt, "Kurši" nu pat teorētiski turnīra tabulā nevar palikt pēdējie. Liepājnieku panākumu atslēga - precīzi izpildīts trenera spēles plāns un laba savu izdevību realizācija.

Latvijas Hipolīzings florbola vīriešu virslīga, 7. februāris:

"Kurši" - "Ulbroka" 6:3 (3:0, 1:1, 2:2)

Metienu attiecība:
30:26 (14:8, 7:8, 9:10)
Rezultatīvākie spēlētāji:

"Kurši":Normunds Tupesis 4 (1+3), Gints Siliņš 3 (3+0), Raitis Bušs 2 (1+1), Miķelis Krūms 2 (0+2).
"Ulbroka":Kārlis Krastiņš 3 (0+3), Reinis Kundziņš 2 (2+0)

Izmantoties resursi:
floorball.lv: Latvijas Florbola savienība | Vīrieši

     [+] [-]

, 2010-02-07 20:46, pirms 15 gadiem
Siliņš vienkārši zvērs

     [+] [-]

, 2010-02-07 23:31, pirms 15 gadiem
Kārlis Krastiņš