Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" uzvar pēcspēles metienos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Ķekava" uzvar pēcspēles metienos
Toms Mežotnis
Foto: Ritvars Raits

"Ķekava" florbolisti šodien guvuši uzvaru Hipolīzings florbola vīrslīgas vīriešiem kārtējā spēlē. Savā laukumā viņi pēcspēles metienos ar 6:5 pārspēja "Rīgas lauvas/LU".

Šodienas vienīgajā Hipolīzings florbola virslīgas vīriešiem spēlē tikās "Kekava" un "Rīgas lauvas/LU" komandas. Ja mājiniekiem uzvara ļautu nostiprināties ceturtajā vietā, tad rīdziniekiem uzvara ļautu izkļūt no pēdējās pozīcijas. Tas, ka pašlaik "Rīgas lauvas/LU" atrodas pēdējā vietā gan nenozīmē, ka viņi ir turnīra autsaideri, jo pēdējos mačos viņi izrādījuši sīvu pretestību teju visām komandām.

To rīdzinieki apliecināja arī šodien Ķekavā. Līdz pat spēles vidum vadībā gan viesi netika, ikreiz atbildot uz mājinieku vārtu guvumu rezultāts tika saglabāts ļoti līdzīgs. Noslēdzoties otrajai trešdaļai rīdziniekiem izdevās tikt priekšā (5:4) – 21 sekundi pirms pārtraukuma otro reizi mačā precīzs bija Engus Bulmeisters.

Spēles liktenis gan neizšķīrās trešajā periodā. Vienīgos vārtus tajā guva mājinieks Māris Gržibovskis, tādējādi bija skaidrs, ka trīs punktus šodien nenopelnīs neviena no komandām. Arī pagarinājumā vārti vairs netika gūti, un tika izpildīti pēcspēles metieni. Ar pirmajām piecām sērijām nebija gana, lai noteiktu mača uzvarētāju (rezultāts 2:2), bet sestajā precīzs bija mājinieks Gints Klēģers, izcīnot savai komandai smagu uzvaru – 6:5.

Divus vārtus mājiniekiem mačā guva Toms Mežotnis, bet viesiem divi precīzi metieni Engusam Bulmeisteram.

Hipolīzings florbola virslīga vīriešiem, 7. februāris

"Ķekava" - "Rīgas lauvas/LU" 6:5 (2:2, 2:3, 1:0, 0:0, 1:0)
Metieni: 41:37(18:10, 10:15, 10:8, 3:4)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-02-07 22:34, pirms 15 gadiem
Žēl gan ka tā. Bet nevar noliegt, interesanta un līdzīga spēle bijusi. Kaut kā galotnē RL regulāri pietrūkst Visdrīzāk , ka pieredzes. Un kurš gan gribētu būt pēdējais? Nākamajās spēlēs jātiek ārā no šīs sīko neveiksmju joslas, un ceru, ka uzvaras būs.
PROZĪT!!!
PAR JUMS, LAUVAS!!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-08 01:37, pirms 15 gadiem
Ņjā ... Lauvas pret stiprākajiem atkal parāda zobus, bet reāli pret visiem spēlē vienādi. Un visās spēlēs biš pietrūkst!

Bet ja padomā, tad laikam komandai izdodas parādīt labu spēli, pret tām, kuras ir stiprākas, un vairāk uzbrūk. Bet pret komandām, kurš pašai jātaisa spēle (Valmiera, Kurši, un drošvien ASK), sāk rasties problēmas ...

Bet vismaz parāda komandas intersantu regulārā čempa nobeigumu!