Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Čempioni turpina zaudēt mājās

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Čempioni turpina zaudēt mājās
"Ķekava/RB&B", foto: Ķekavas Bulldogs

Elvi florbola virslīgas čempionātā savās mājās neveiksmīgi turpina spēlēt aktuālie čempioni “FS Masters/Ulbroka”, kas šoreiz ar rezultātu 1:3 piekāpās “Ķekava/RB&B”.

Ulbrokas komandai šajā sezonā milzu problēmas bija ar vārtu gūšanu, ko šķietami izdevās atrisināt iepriekšējā spēlē, kad viesos ar 9:7 tika pieveikti “FBK SĀC/ENFRIHO”. Tomēr jau nākamajā cīņā pret vienu no līgas pašlaik labākajām komandām “Ķekava/RB&B” vairāk nekā 35 minūtes tā arī neizdevās atrast veidu kā tikt pie vārtu guvuma. Tajā pašā laikā bija izdevies sakārtot spēli aizsardzībā, kas ilgstoši ļāva mača rezultātu saglabāt 0:0.

Spēles 36. minūtē Rūdolfam Vilmanim padevās veiksmīgs metiens, kas vadībā izvirzīja mājiniekus, taču ne uz ilgu laiku, jo pēc pusotras minūtes Endijs Umberts Barruss ar velkošo metienu no vārtu priekšas rezultātu līdzsvaroja. Sava veida šaha spēle turpinājās visu atlikušo mača laiku, bet piecas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultatīvs metiens padevās “Ķekava/RB&B” komandas šīs sezonas līderim Reinim Melgailim, kurš mirkli iepriekš bija iedzīvojies nelielā savainojumā. “FS Masters” vienībai tādējādi mača izskaņā nācās riskēt, mainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr pašu nesaprašanās noveda pie tā, ka bumbiņu ieguva Ernests Ronis un spēlētājas ar Somijas F-liiga čempionāta pieredzi raidīja spēles priekšmetu pāri visam laukumam, panākot 3:1 un nodrošinot viesu komandai piekto panākumu sešās spēlēs.

Tādējādi “Ķekava/RB&B” turpina sekot Talsu komandai, ar 15 punktiem atrodoties gana stabilā otrajā pozīcijā. “FS Masters/Ulbroka” tikmēr ar pieciem punktiem turpina balansēt uz izslēgšanas spēļu zonas, pašlaik atrodoties piektajā vietā.

Elvi florbola virslīga vīriešiem, 5.oktobris

”FS Masters/Ulbroka” – “Ķekava/RB&B” 1:3 (0:0; 1:1; 0:2)
Rezultatīvākie “FS Masters/Ulbroka” komandā: Rūdolfs Vilmanis 1 (1+0)
Rezultatīvākie “Ķekava/RB&B” komandā: Endijs Umberts Barruss 1 (1+0), Reinis Melgailis 1 (1+0), Ernests Ronis 1 (1+0)