Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Masters"/"Ulbroka" uzbrucējs Kovaļevskis atzīts par septembra spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Masters"/"Ulbroka" uzbrucējs Kovaļevskis atzīts par septembra spēlētāju
Rolands Kovaļevskis. Foto: Māris Greidāns/FS Masters

LETA. "Masters"/"Ulbroka" spēlētājs Rolands Kovaļevskis ir atzīts par "Elvi Florbola līgas" septembra labāko spēlētāju, ceturtdien paziņoja Latvijas Florbola savienība.

Trijās septembra spēlēs klubs izcīnīja trīs uzvaras, iemetot pretiniekiem 35 vārtus un zaudējot 12. Tas ļāva Ulbrokas komandai ieņemt pirmo vietu virslīgā.

Kovaļevskis ir guvis 12 no komandas 35 vārtiem, vienu reizi rezultatīvi piespēlējot un reizi tiekot atzītam par mača labāko spēlētāju.

Čempionātā piedalās "Lielvārde"/"FatPipe", "Valmiera"/"Betsafe", "Masters"/"Ulbroka", "Ķekava"/RB&B, Kocēnu "Rubene", Cēsu "Lekrings", Talsu NSS/"Krauzers", "Irlava", "Bauska", Ādažu "SĀC" un Rīgas RTU/"Rockets".

Komandas šosezon aizvada divu apļu pamatturnīru, pēc kura astoņas spēcīgākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināli un pusfināli ritēs sērijās līdz četrām uzvarām, bet čempioni un bronzas medaļu ieguvēji tiks noteikti Superfinālā, kas 2024. gada 13. aprīlī notiks "Arēnā Rīga".