Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" pārspēj "Rīgu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"RTU/Inspecta" pārspēj "Rīgu"
''RTU/Inspecta''
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Divu Latvijas vīriešu florbola Virslīgas vadošo komandu cīņā piektdienas vakarā ''RTU/Inspecta'' ar 7:6 pārspēja FK ''Rīga'' florbolistus, nostiprinoties otrajā vietā.

Abas komandas pirms šīs cīņas šķīra tikai viens punkts, taču tagad ''RTU/Inspecta'' izdevies palielināt pārsvaru pār ''Rīgu'' līdz četriem punktiem, jo tika izcīnīta uzvara ar 7:6. Otrā perioda vidū ''Rīga'' bija priekšā ar 3:2, taču pēc tam ''RTU/Inspecta'' atbildēja ar pieciem pēc kārtas gūtiem vārtiem, izvirzoties vadībā ar 7:3. Mača pēdējās astoņas minūtes bija ļoti spraigas. ''Rīga'' spēja gūt trīs vārtus, deficītu samazinot līdz minimuma - 6:7, taču uz neko vairāk gan nebija spējīgi, un ''RTU/Inspecta'' svinēja uzvaru.

Uzvarētāju sastāvā šoreiz rezultātīvākais ar trīs punktiem (1+2) bija Oskars Fīrmanis, bet zaudētājiem četri punkti Ērika Akulova kontā (2+2). Pēc šīs spēles ''RTU/Inspecta'' ar 34 punktiem 14 mačos ieņem otro vietu, ''Rīgai'' tikpat spēlēs ir par četriem punktiem mazāk, bet līdere ir pērnā gada čempione ''Lekrings'', kam 15 mačos izdevies iegūt 38 punktus.

Vakardienas vienīgajā spēlē ''Rubene'' ar 8:6 pieveica ''Telms/Energokomplekss'', kurus neglāba pat Pētera Freimaņa divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles. ''Rubene'' ar 24 punktiem atrodas 7. vietā, bet ''Telms/Energokomplekss'' ar 20 punktiem vienu vietu zemāk. Abas komandas aizvadījušas pa 15 spēlēm.

Izmantotie resursi:
floorball.lv