Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" Igaunijā zaudējums pēcspēles metienos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Rubenei" Igaunijā zaudējums pēcspēles metienos
Foto Nils Smelteris

Latvijas vīriešu florbola čempionāta vienīgajā šodienas mačā ''Rubene'' Jogevā pēcspēles metienos piekāpās vietējai ''Jogeva'' komandai. Spēles pamatlaiks noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu - 8:8.

Pirmajā periodā igauņi izvirzījās vadībā ar 2:0, bet ''Rubene'' spēja izlīdzināt rezultātu, tomēr pēc tam ielaida vēl divus vārtus un atpūtā devās pie 2:4. Otrajā periodā mūsējie bija pārāki ar 4:1 un pamatlaika pēdējās 20 minūtes sāka ar 6:5 pārsvaru. Vēl trīsarpus minūtes pirms pamatlaika beigām ''Rubenei'' bija vienu vārtu pārsvars (8:7), ko gan neizdevās nosargāt, jo ''Jogeva'' atspēlējās, izmantojot skaitlisko vairākumu - 8:8.

Pamatlaikā vārti vairāk netika gūti, nevienai no komandām izcelties neizdevās arī papildus piecās minūtēs, līdz ar to uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā. Tajā aukstasinīgāki un precīzāki ar 3:2 bija mājinieki, izcīnot šajā spēlē uzvaru.

''Rubenes'' sastāvā Ivaram Jēkabsonam vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Gatis Akulovs.

Izmantotie resursi:
foorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-11-04 23:10, pirms 15 gadiem
sveiki,santīm1, iesaku tev tuvākajā laikā dabūt pa muti (septiņreiz)