Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Grunckis: "Panikai nav iemesla"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Grunckis: "Panikai nav iemesla"
Normunds Grunckis (Lekrings)
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien notika Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas otrā finālspēle starp Rīgas "RTU/Inspecta" un Cēsu "Lekringu", kurā pēcspēles metienos ar 5:4 uzvarēja rīdzinieki, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2:0. Jūsu uzmanībai piedāvājam abu komandu treneru pēcspēles komentārus.

Normunds Grunckis (Lekrings): "Par finālsērijas pirmajiem diviem mačiem var teikt – divas dažādas spēles, bet diemžēl līdzīgs, pie tam – mums nelabvēlīgs rezultāts. Ja vakar daudz kļūdījāmies aizsardzībā un pretinieki praktiski visas mūsu kļūdas izmantoja, tad šoreiz nospēlējām daudz labāk. Arī šodien mača izskaņā mums nācās atspēlēties, to arī spējām izdarīt. Bija mums vēl pāris labas iespējas gūt vārtus, taču uzbrukumos pietrūka noslēguma fāzes – gūtu vārtu.".

"Sērijas pirmās spēles ir aizvadītas – varējām novērtēt gan savas, gan pretinieku stiprās un vājās puses. Tagad visu analizēsim un domāsim, kā uzvarēt. Pretinieks ir spēcīgs, bet ne neuzvarams, domāju, ka panikai nav iemesla.", sarunas noslēgumā uzsvēra Grunckis.

Andris Pīlups (RTU/Inspecta): "Visu pasaka šodienas spēles rezultāts – bija smaga divu savstarpēji cienīgu komandu cīņa. Kā izskatās, abas komandas ir vienlīdz labā fiziskajā formā, tāpēc rezultātu izšķīra nianses. Mēs necentāmies skraidīt pakaļ cēsniekiem un viņu saspēlei pa visu laukumu – spēlējām ciešāk savā zonā, pašaizliedzīgi cīnoties aizsardzībā. Tikai mūsu pirmā maiņa spēlēja aktīvāk, piespiežot pretiniekus biežāk kļūdīties."

Sarunas turpinājumā Pīlupa kungs atklāja: "Mēs piekopām pretuzbrukumu taktiku, jo tam mums ir pietiekoši meistarīgi izpildītāji. Garu kombināciju izspēle – tas nav mūsu stils. Ja ir iespēja izdarīt metienu, izmantojam to. Jāatzīst, ka ne vakar, ne šodien mums nevedās skaitlisko vairākumu realizēšana – pie tā būs jāpiestrādā līdz nākamajiem mačiem. Par šodienas spēli noteikti jāuzteic mūsu vārtsargs Andis Blinds."

"Tā nebūt nav kritika, taču gribu piebilst, ka mums un, domāju, arī cēsniekiem bija problēmas pielāgoties šīsdienas tiesāšanas stilam, kas ļoti radikāli atšķīrās no pirmās finālspēles. Ja vakar tiesneši pieļāva diezgan daudz spēka spēles, tad šodien bija grūti izprast, ko atļauj un ko nē. Abām komandām vajadzēja zināmu laiku, lai pielāgotos tiesnešu prasībām.", turpināja Pīlups.

"Katrā ziņā man ir liels prieks par to, ka Latvijas čempionāta finālsērijā tiek demonstrēts ļoti skaists un skatāms florbols. Esmu pārliecināts, ka tāds pats tas būs arī nākamajās spēlēs. Visi florbola fani un līdzjutēji tiek laipni aicināti nākamās nedēļas nogalē apmeklēt sērijas trešo un ceturto spēli, kas notiks Rīgas Olimpiskajā centrā.”, sarunu beidzot uzsvēra Andris Pīlups.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-05 00:34, pirms 14 gadiem
gluži kā SKA pirmajā kārtā PO...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-05 02:12, pirms 14 gadiem
esnaucaalis rakstīja: gluži kā SKA pirmajā kārtā PO...
Tikai šis kaut kā ir fināls...

     [+] [-]

, 2010-04-05 22:21, pirms 14 gadiem
N.Grunckis: "Bullīšos uzvar meistarīgākie" Tā viņš teica pēc uzvaras bullīšos pār Rubeni. Tas nozīmē kad RTU ir meistarīgāki un viņiem arī novēlu uzvaru

     [+] [-]

, 2010-04-06 21:22, pirms 14 gadiem
Nedomaaju ka RTU ir bulisos specigaki vinekaris veiksme uzpideeja !Jo ja no Lekringa visi ietu tik labi bulisus ka Toms Rismanis tad butu iznakums ! Vnk sakisti Toms Rismanis iemeta buliiti !