Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts "Ķekava" samin talseniekus un pakāpjas uz 4. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" samin talseniekus un pakāpjas uz 4. vietu
"Ķekava"
Foto: www.draugiem.lv/fbkkekava

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas spēle – "Ķekava" savā laukumā uzņēma "Talsi/Triobet" un uzvarēja pārliecinoši – 10:4. Pēc šī panākuma ķekavieši ar 38 punktiem pakāpās uz 4. vietu turnīra tabulā.

"Talsi/Triobet" jau otro spēli pēc kārtas guva vārtus mača pirmajā minūtē – 1:0 (Andris Blumbahs). Savu panākumu viesiem gan lāgā attīstīt neizdevās, jo jau ejot pirmajā pārtraukumā "Ķekava" atradās vadībā ar 5:3, pēc otrās trešdaļas – 7:3, bet, skanot spēles beigu signālam, rezultātu tablo liecināja par to, ka talsenieki saņēmuši pamatīgu "pērienu" – 4:10. Uzvarētāju rindās sevišķi rezultatīvi bija trīs spēlētāji – Ēriks Akulovs ar 6 (3+3), Matīss Jansons ar 5 (2+3) un Gints Klēģers ar 4 (3+1) punktiem. Ķekavas komandā par labāko spēlētāju tika atzīts Gints Klēģers, bet starp viesiem - Artis Raitums. Šodienas uzvara ķekaviešiem bija ļoti svarīga cīņā par 4. vietu, kas izslēgšanas spēlēs ļauj iesaistīties no ceturtdaļfināla – ne vien tika nobremzēta viena no galvenajām konkurentēm - "Talsi/Triobet", bet arī par vienu punktu apsteigti lielvārdieši, ar kuriem "Ķekava" tiksies savā nākamajā spēlē.

Viens no "Ķekavas" uzbrukuma līderiem Gints Klēģers telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja, ka spēles rezultāts tomēr īsti neatspoguļo tās gaitu. Cīņa esot bijusi ļoti līdzīga, tikai ķekaviešiem daudz vairāk matieni, bet pašu vārtsargs Jānis Bramanis nostāvējis ļoti pārliecinoši. Turnīra kalendārs ķekaviešiem ir tāds, ka katrs no pēdējiem trim mačiem praktiski esot sešu nevis trīs punktu vērtībā, jo jātiekas ar tuvākajiem konkurentiem. Šovakar tie bija talsenieki, pēc tam sekos lielvārdieši un ulbrokieši. Jautāts, kāpēc šovakar nespēja viņa brālis Gunārs Klēģers, Gints pastāstīja, ka komandas kapteinim ir paaugstināta temperatūra, viņš veseļojas. Sarunas noslēgumā G.Klēģers uzsvēra, ka vienkārši perfekti spēli vadījuši abi soģi - Nikolajs Boreiko un Arsenijs Mihejevs - paldies viņiem par to!

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 2. februāris

"Ķekava" – "Talsi/Triobet" 10:4 (5:3, 2:0, 3:1)

Metienu attiecība:
49:29 (22:11, 11:10, 16:8)
Rezultatīvākie:
"Ķekava" – Ēriks Akulovs 6 (3+3), Matīss Jansons 5 (2+3), Gints Klēģers 4 (3+1).
"Talsi/Triobet" – Artis Raitums 2 (2+0), Pēteris Freimanis 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +3 [+] [-]

, 2011-02-02 22:47, pirms 14 gadiem
ļoti švaks sniegums atkal no talsu puses

  +5 [+] [-]

, 2011-02-02 23:09, pirms 14 gadiem
Basketlv rakstīja: ļoti švaks sniegums atkal no talsu puses
Motors stājās... Cik tad var 3 cilvēki vilkt to komandu?

  -2 [+] [-]

, 2011-02-02 23:25, pirms 14 gadiem
shausmas rakstīja: Motors stājās... Cik tad var 3 cilvēki vilkt to komandu?
Vai ari taupishanas rezhims pirms playofiem !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kastasir

  +1 [+] [-]

, 2011-02-03 12:27, pirms 14 gadiem
meita rakstīja: Talsi,kur vienīgais sporta paveids bols-bimbambols dabū, iekšās no Ķekavas vistiņām.Izsmiekls!!!!!!!!
tu runā tā,it kā Ķekavā būtu LBL un Virslīgas komandas