Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Favorītiem graujošas uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Favorītiem graujošas uzvaras
"Talsi/Triobet" florbolisti
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Hipolīzings florbola Virslīgā vīriešiem pie ļoti pārliecinošām uzvarām izbraukumā tikušas vadošās čempionāta komandas - "Celtik/Lekrings" un "Talsi/Triobet", nostiprinot savas pozīcijas turnīra tabulā.

"Talsi/Triobet" šovakar tikās ar "Valmiera" florbolistiem. Nepārprotami, ka favorīti šajā cīņā bija viesi no Talsiem, kuri ātri vien izvirzījās vadībā, bet arī Valmieras spēlētāji atbildēja ar vārtu guvumu. Tas gan šajā spēlē bija pēdējai brīdis, kad rezultāts uz tablo bija neizšķirts. Līdz pirmās trešdaļas izskaņai Kristians Lisovskis guva divus vārtus, izvirzot viesus vadībā ar 3:1.

Arī otrajā un trešajā periodā "Talsi/Triobet" guva pa trīs vārtiem, bet pretiniekiem ar vārtu guvumiem neļāva izcelties, izcīnot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:1. Turnīra tabulā viņi joprojām atrodas trešajā vietā, bet no "Rubene" florbolistiem viņi atpaliek tikai divus punktus. Lielisku spēli šodien aizvadīja Kristians Lisovskis, kurš guva četrus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā šodienas spēlē čempionāta līdervienība "Celtik/Lekrings" mērojās spēkiem ar "Bauska" spēlētājiem. Arī šajā spēlē favorīti ātri panāca pārsvaru, neļaujot pretiniekiem nemaz iedomāties par iespēju uzvarēt. Jau pēc pirmajām 20 minūtēm "Celtik/Lekrings" bija vadībā ar 5:1. Arī turpinājumā viņu pārsvars tikai turpināja pieaugt, bet spēles beigās tas sasniedza jau pat deviņus vārtus - 12:3.

Piecus vārtus guva Andris Malkavs, bet trīs vārti un divas piespēles Jāņa Freivalda kontā. Tuvākos sekotājus "Celtik/Lekrings" apsteidz par desmit punktiem.

Hipolīzings florbola virslīga vīriešiem

Valmiera - Talsi/Triobet 1:9 (1:3, 0:3, 0:3)
Metieni: 30:38

Bauska - Celtik/Lekrings 3:12 (1:5, 1:3, 1:4)
Metieni: 20:34

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -2 [+] [-]

, 2009-02-01 20:45, pirms 15 gadiem
andžam otrā jauniba !!!sogad nedrikst neiegūt zeltu. vienigi atomkarš to var iztraucēt

     [+] [-]

, 2009-02-01 22:42, pirms 15 gadiem
Paties prieks,ka šodien,pēc zaudētajām 3 spēlēm,atkal uzvaru guva Talsu Triobet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja