Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" pārliecinoša devītā uzvara

Andrejs Siliņš

"Rubenei" pārliecinoša devītā uzvara
Zane Klabere
Foto: Ritvars Raits

"Rubenes" florbolistes svētdien Hipolīzinga dāmu virslīgā florbolā savā laukumā Kocēnos ar rezultātu 9:4 apspēlēja "Latvijas Avīze/LU" vienību, tiekot pie jau devītās uzvaras tikpat aizvadītajās sezonas spēlēs.

Mājiniecēm jau pats spēles sākums padevās lielisks - piecu minūšu laikā 3:0, bet atlikušajā pirmās trešdaļas laikā gūto vārtu daudzumu izdevās dubultot un jau 6:0 (pēdējos vārtus "Rubene" guva vairākumā). Otrajā trešdaļā, lai arī "Rubene" izdarīja par desmit metieniem vairāk nekā viesu florbolistes (14:4), vārtus guva tieši "avīžnieces" - to paveica Adamane.

Pēdējo trešdaļu Veide un Rajecka uzsāka ar vēl diviem vārtiem mājinieču kontā, kam sekoja neliels atslābums, kas ļāva viesu komandai atgūt vēl trīs vārtus. Tiesa, spēles liktenis jau bija izšķirts un pēc 60 nospēlētām minūtēm rezultāta tablo vēstīja skaidru lēmumu - 9:4 "Rubenes" labā.

Pa trim rezultativitātes punktiem guva Zeltīte Bankava un Santa Liepiņa (abām vieni vārti un divas piespēles), bet ar divu vārtu guvumu izcēlās Zane Klabere. Tikmēr "Latvijas Avīzes" rindās Santa Torstere savāca divus rezultativitātes punktus (1+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja