Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs/NND" svin pārliecinošu uzvaru Kocēnos

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs/NND" svin pārliecinošu uzvaru Kocēnos
Elizabete Ozoliņa (Ķekavas Bulldogs/NND). Foto: PPB Media

Šodien notika viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle – pašreizējā vicečempione "Ķekavas Bulldogs/NND" viesojās Kocēnu sporta namā pie bronzas medaļnieces "Rubene-1". Negaidīti pārliecinošu panākumu ar 8:2 guva ķekavietes, kuru rindās ar "hat-trick" izcēlās Elizabete Ozoliņa.

Šī abām komandām bija otrā tikšanās šosezon, bet pirmā notika 18. decembrī Ķekavā. Tajā mačā uzvaru pagarinājumā ar 6:5 guva "Rubene-1", izšķirošais vārtu guvums Noras Zvirbules kontā. Atbildes spēlei bija pavisam cits raksturs. Rezultātu jau 1. minūtē atklāja mājinieces Elīnas Sirmās personā (1:0), bet jau līdz pirmajam pārtraukumam ķekavietes spēja uzvaras svaru kausu nosvērt savā pusē – 5:1. Divus golus iemeta Elizabete Ozoliņa, pa vienam – Māra Stapkēviča un Anna Mūrniece, bet vēl vienu bumbiņu kocēnietes pašas ievirzīja savos vārtos. Otrajā trešdaļā Ozoliņa guva savus jau trešos vārtus šajā spēlē (6:1). Jāpiebilst, ka šie trīs goli viņai ir paši pirmie visā sezonā. Pēdējā periodā Elīna Sirmā iecēlās ar vēl vienu vārtu guvumu (2:6), bet viešņas Nikola Biezuma un Dārta Derupa atbildēja ar diviem goliem, nodrošinot komandai "Ķekavas Bulldogs/NND" pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma triju vārtu autore Elizabete Ozoliņa. Ļoti rezultatīva bija arī viņas komandas biedrene Māra Stapkēviča, kuras kontā viens gols un divas piespēles, divas piespēles arī Kristiānai Grāvītei. Kocēnu komandas labā abus vārtus guva Elīna Sirmā, abos gadījumos viņai asistēja Madlēna Rozīte. "Ķekavas Bulldogs/NND" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 20 punktu un 4. vieta, bet ir ļoti reālas iespējas pakāpties vismaz uz trešo vietu. Ļoti lielas veiksmes gadījumā – pat uz otro pozīciju. Kocēnu komanda "Rubene-1" ar 21 punktu ieņem 3. vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2022-01-30 19:07, pirms 2 gadiem
Bet tad, kad šitādas "buldodzes" tiek pretī izlasēm, kurās spēlē patiešām sportiska paskata florbolistes, tad "buldodzes" tiek noskrietas un paskrietas visos iespējamos veidos pirmajos divos periodos, bet trešajā jau vienkārši elš kā nodzītas tvaika lokomotīves... Pēdējā pasaules čempī to katrs, kurš vēlējās, varēja ieraudzīt ar neapbruņotu aci.