Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

"Rubenei" 17. uzvara tikpat spēlēs

"Rubenei" 17. uzvara tikpat spēlēs
Evita Rudzīte
Foto: Ritvars Raits

Pārliecinošo uzvaru sēriju Hipolīzings florbola virslīgā sievietēm šodien turpinājusi "Rubene" komanda. Pārspējot "Valmiera/Vinda" florbolistes ar 7:2, viņas izcīnīja jau 17. uzvaru tikpat sezonas spēlēs.

Hipolīzings florbola virslīgā sievietēm šodien tika aizvadītas divas spēles – "Latvijas Avīze/LU" savā laukumā uzņēma "Rīgas Lauvas/LSPA", bet "Rubene" "Valmiera/Vinda" vienību. Favorītes abās cīņās bija mājinieces, ko apliecināja arī spēļu galarezultāti.

"Latvijas Avīze/LU" florbolistes pieveica "Rīgas Lauvas/LSPA", nostiprinoties otrajā vietā turnīra kopvērtējumā. Pirmajā periodā mājinieces izvirzījās vadībā ar 2:0, bet otrajā trešdaļā divu vārtu pārsvaru prata saglabāt – 4:2. Noslēdzošajās 20 minūtēs avīžniecēm vēl trīs reizes izdevās pārspēt pretinieču vārtsardzi, izcīnot panākumu ar 7:2. Četrus rezultativitātes punktus (divi vārti un divas piespēles) mačā iekrāja Liene Adamane.

Otrajā spēlē Kocēnos čempionāta līdervienība "Rubene" tikās ar novadniecēm no "Valmiera/Vinda", kuras kopvērtējumā ieņem trešo vietu. "Rubene" šī gada čempionātā vēl nebija zaudējusi ne punkta un to neizdarīja arī šodien, pārspējot pretinieces ar 7:2. Lielisku spēli aizvadīja rubeniete Evita Rudzīte, kuras kontā četri vārti. Punktus krāt turpināja arī čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Edīte Bankava, kuras rēķinā divi vārti un divas piespēles.

Hipolīzings florbola Virslīga sievietēm, 28. februāris

Latvijas Avīze/LU – Rīgas Lauvas/LSPA 7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
Metieni: 27:24

Rubene – Valmiera Vinda 7:2 (2:1, 4:1, 1:0)
Metieni: 54:26

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2009-02-28 16:50, pirms 15 gadiem
neuzvaramaas.
, 2009-02-28 17:05, pirms 15 gadiem
Dacīte mūris!!!
, 2009-02-28 21:52, pirms 15 gadiem
Tā turēt!
uuzinjsh rakstīja: neuzvaramaas.
, 2009-03-10 23:51, pirms 15 gadiem
ak šīs brāļa sievas labākās draudzenes
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.