Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Uzvaras abām Rīgas komandām

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Uzvaras abām Rīgas komandām
"Rīgas lauvu" vārtsardzes
Foro: www.rigaslauvas.lv

Vēl divās šodien notikušajās Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēles uzvaras svinēja abas rīdzinieču komandas. "Rīgas lauvas/LSPA" savā laukumā tikai pēcspēles metienos ar 6:5 pārspēja "Ķekavu", bet "RSU/Runway/Salming", kas uzņēma "Valmiera/Vinda", bija pārākas ar 6:4.

"Rīgas lauvas/LSPA" savas pretinieces uzņēma Ezerkrastu vidusskolas sporta zālē. Pēc pirmā perioda laukuma saimnieces bija izvirzījušās vadībā ar 2:0. Otrajā trešdaļā rīdzinieces guva vēl vienus vārtus, tomēr viešņas bija rezultatīvākas un rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:2.

Visinteresantākie notikumi bija pataupīti pēdējais trešdaļai. Vispirms ķekavietes panāca izlīdzinājumu (3:3), tad vadībā atkal izvirzījās "Rīgas lauvas/LSPA" – 4:3. Perioda vidū divus vārtus pēc kārtas guva "Ķekava", pirmo reizi mačā iegūstot vadību ar 5:4. Viešņu prieki gan nebija ilgi, jo pēc nepilnas minūtes uz tablo atkal līdzsvars – 5:5. Līdz pamatlaika beigām rezultāts tā arī vairs nemainījās.

Pagarinājumā abas komandas spēlēja samērā piesardzīgi – rīdzinieces izdarīja divus metienus pa pretinieču vārtiem, kamēr ķekavietes trīs. Uzvarētāju noskaidrošanai vajadzēja ķerties pie pēcspēles metieniem, kuros ievērojami lielāku meistarību nodemonstrēja laukuma saimnieces – "Rīgas lauvas/LSPA" labā savas iespējas realizēja Evelīna Garbare, Agnese Zirdziņa un Elīna Ivanova, kamēr "Ķekavas" rindās izcēlās viena pati Paula Brunovska. "Rīgas lauvas/LSPA" varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 6:5 un turnīra tabulā pieskaitīt sev divus punktus, bet "Ķekava" tikai vienu.

Ne mazāk interesanti notikumi bija arī NBS sporta zālē notikušajā mačā, kurā "RSU Runway/Salming" uzņēma "Valmiera/Vinda" meitenes. Lai arī rīdziniecēm bija ārkārtīgi nospiedošs pārsvars, pēc pirmā perioda viņas atradās minimālā vadībā ar 1:0, otrajā viešņas spēja izlīdzināt rezultātu (2:2), bet 47. minūtē valmierietes pat izvirzījās vadībā ar 4:3. Līdz īstam varoņdarbam, ja ņem vērā metienu attiecību (43:15) Valmieras komandai tomēr pietrūka – atlikušajās minūtēs laukuma saimnieces guva trīs vārtus un uzvarēja ar 6:4.

Komandas "RSU Runway/Salming" treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com atklāja, ka spēle bijusi visai īpatnēja. Viņa audzēknes izspēlējušas skaistas kombinācijas, vārtu gūšanas momentu bijis pārpārēm, tomēr bumbiņa "Valmiera/Vinda" vārtos gājusi ļoti negribīgi. Vislielākie nopelni tajā bijuši pretinieču komandas vārtsardzei Liānai Aldiņai, kura šodien savā cietoksnī demonstrējusi īstus brīnumus, liekot rīdziniecēm krietni pasvīst, lai nopelnītu kārotos trīs punktus.

Latvijas Hipolīzings florbola sieviešu Virslīga, 27. februāris:

"Rīgas lauvas/LSPA" - "Ķekava" – 6:5 (2:0, 1:2, 2:3, 0:0, 1:0)

Metienu attiecība:
33:42 (12:16, 9:14, 10:9, 2:3)
Rezultatīvākās:
"Rīgas lauvas/LSPA" – Evelīna Garbare 3 (2+1), Dace Možeiko 3 (2+1).
"Ķekava" – Ieva Berga 3 (1+2), Evija Poļakova 3 (1+2).

"RSU Runway/Salming" - "Valmiera/Vinda" – 6:4 (1:0, 1:2, 4:2)

Metienu attiecība:
43:15 (18:6, 11:5,14:4)
Rezultatīvākās:
"RSU Runway/Salming" – Signe Ose 2 (2+0), Diāna Isjomina 2 (2+0), Gunita Kārkliņa 2 (1+1).
"Valmiera/Vinda" – Indra Beķere 3 (2+1), Luīze Biļinska 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2010-02-28 10:28, pirms 14 gadiem
Forša bilde - aiz vārtsardzēm pat vārtus nevar saskatīt...