Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" pēdējā periodā salauž "Ķekavas Bulldogs/NND" pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" pēdējā periodā salauž "Ķekavas Bulldogs/NND" pretestību
"Rubene". Foto: floorball.lv

Jau 16. uzvaru tikpat spēlēs guvusi ELVI florbola līgas sievietēm līdere "Rubene" (Kocēni), kas šodien pretinieču laukumā ar 6:4 pārspēja vicelīderi "Ķekavas Bulldogs/NND", izšķirošo pārsvaru gūstot tikai pēdējā trešdaļā. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) punktiem bija Laura Gaugere. Savu sešu neveiksmju sēriju pārtraukusi FK "Ķekava", kas šodien Kocēnu sporta namā ar 6:3 pieveica komandu "Rubene-1". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem bija Paula Metāla. Pie uzvaras tikusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šodien pretinieču laukumā ar 4:3 pārspēja "Līgatni". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Betija Raseiceva. Ceturto uzvaru guvusi Rīgas "NND/RJTC", kas arī ceturtajā savstarpējā mačā bija pārāka par komandu "Irlava/Tukums-Slampe". Spēlē, kas notika Irlavā, rīdzinieces uzvarēja ar 5:2, trīs golus iemeta Karīna Saidova.

Ķekavā šodien nūjas krustoja abas līdervienības – nevainojamā Kocēnu "Rubene" viesojās pie "Ķekavas Bulldogs/NND". Arī šo maču kocēnietes sāka ļoti pārliecinoši, pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 3:1. Pa bumbiņai mājinieču vārtos ieraidīja Laura Gaugere, Emīlija Salaciete un Samanta Bērziņa, bet ķekavietes atbildēja ar vienu vārtu guvumu Elīnas Dīces izpildījumā. Toties otrā trešdaļa pagāja laukuma saimnieču zīmē – pa golam iemeta Elīna Dīce un Elīna Štrausa, atjaunojot neizšķirtu rezultātu (3:3) un intrigu. Rezultāts nemainījās līdz 48. minūtei, pēc kuras viešņas guva trīs vārtus pēc kārtas – 6:3. Galarezultātā "Rubene" svinēja jau 16. uzvaru pēc kārtas – 6:4.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāva tika atzīta Simona Grāpēna, kurai šajā mačā divi vārtu guvumi. 2 (1+1) punkti Emīlijai Salacietei, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Laura Gaugere. Labākās spēlētājas tituls Ķekavas komandā tika divu vārtu autorei Elīnai Dīcei. Turnīra tabulas līderei "Rubenei" pēc šīs izvaras ir jau 48 punkti, bet vicelīderei "Ķekavas Bulldogs/NND" joprojām 31 punkts – tikpat, cik sāncensei "Ķekavai".

Cēsu "Lekrings" viesos nosargā uzvaru pār "Līgatni"

"Lekrings" viesojās pie "Līgatnes", kam pirms sešām dienām Cēsīs piekāpās ar 8:9. Šīsdienas spēles pirmajā periodā divus vārtus guva Betija Raseiceva, izvirzot viešņas vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas pēdējā minūtē Katrīna Dārta Kārkliņa panāca jau 3:0. 48. minūtē cēsnieces nejauši ievirzīja bumbiņu pašas savos vārtos (1:3), bet jau pēc piecām minūtēm Kate Meldere atjaunoja triju vārtu pārsvaru – 4:1. Atlikušajā laikā laukuma saimnieču labā pa golam iemeta Laura Lāce un Liene Adamane, bet "Lekrings" spēja nosargāt uzvaru ar 4:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autore Betija Raseiceva. 2 (1+1) punkti Katei Melderei, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džeina Eglīte. Par labāko Līgatnes komandā atzina Lieni Adamani, kura izcēlās ar vienu golu. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 25 punktiem kļuva par otrās grupas līderi, bet "Līgatnei" ir par tikai vienu punktu mazāk.

FK "Ķekava" Kocēnos pārtrauc savu zaudējumu sēriju

FK "Ķekava" pirms šīsdienas spēles bija zaudējusi sešās spēlēs pēc kārtas, bet tās neveiksmju sērija sākās 4. janvārī ar piekāpšanos tieši komandai "Rubene-1" (6:7). Šīsdienas mača pirmajā periodā tika gūti tika vieni vārti – 19. minūtē rezultātu atklāja ķekaviešu kapteine Paula Metāla (1:0). Otrās trešdaļas pirmajā pusē pēc Paulas Metālas un Paulas Sloģes vārtu guvumiem rezultāts kļuva jau 3:0. 28. minūtē kocēniete Sanija Ramona Ābeltiņa realizēja savas komandas skaitlisko vairākumu (1:3), bet līdz otrajam pārtraukumam ķekaviete Katrīna Kate Fībiga atjaunoja triju vārtu starpību – 4:1. Pēdējā periodā abas komandas guva pa diviem vārtiem – 6:3. Kocēnu vienībā ar diviem goliem izcēlās Elīna Sirmā, bet Ķekavas komandas labā pa golam iemeta Kristīne Kirilova un Annija Dārta Dankfelde. FK "Ķekava" bija pārāka ar 6:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju komandā saņēma Annija Dārta Dankfelde, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Katrīnai Katei Fībigai un Paulai Sloģei, bet rezultatīvākā ar3 (2+1) punktiem bija Paula Metāla. Par labāko starp kocēnietēm atzina Elīnu Sirmo, kura sakrāja 3 (2+1) rezultativitātes punktus. Komandai FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 31 punkts un 3. vieta pirmajā grupā. Kocēnu "Rubene-1" atpaliek par četriem punktiem.

"NND/RJTC" ceturto reizi pārspēj irlavnieces

Rīgas "NND/RJTC" savu kaimiņieni turnīra tabulā – komandu "Irlava/Tukums-Slampe" – līdz šim bija uzvarējusi trīs reizes (4:3, 9:5 un 4:3). Ceturtā mača rezultātu 6. minūtē ar precīzu metienu atklāja irlavniece Kristīne Andrējeva (1:0). Jau nākamajā minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts (1:1), jo savu pirmo golu šajā mačā iemeta rīdziniece Karīna Saidova. Līdz pirmajam pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās. Otrajā trešdaļā Saidova guva vēl divus vārtus, panākot jau 3:1. Perioda pēdējā minūtē abas komandas paspēja apmainīties ar vārtu guvumiem – 4:2. Starp viešņām ar precīzu metienu izcēlās Marta Reke, bet Irlavas komandas labā golu iemeta Paula Zālmane. Pēdējā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums – 5:2, savu otro golu šajā mačā iemeta Reke. Galarezultātā komanda "NND/RJTC" svinēja panākumu ar 5:2.

Labākās spēlētājas balva tika pasniegta Evikai Apinei, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Viņas komandas biedrenei Karīnai Saidovai "hat-trick", bet Martai Rekei 3 (2+1) punkti. Par labāko starp irlavniecēm atzina vārtsardzi Lieni Veidemani, kura atvairīja 25 no 30 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Paula Zālmane. Komandai "NND/RHTC" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā 12 punktu, bet joprojām priekšpēdējā pozīcija. "Irlava/Tukums-Slampe" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...